Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaRepublica Dominicana

Republica Dominicana (54)

Frumusetea salbatica, naturala a Republicii Dominicane este clasica pentru o insula din Caraibe. Linii de palmieri se apleca peste intinderi de nisip, ajungand inapoi la locul in care coasta devine jungla. Sirul de statiuni i-a adus si o porecla, “Coasta nuca de cocos", pentru viziunea copacilor cu nuca de cocos de-a lungul plajei. Peisaj tropical al tarii creeaza o multime de atractii proprii,cu jungle tropicale, cu maimute si pasari rare. Petreceti majoritatea timpului in soarele caribian de-a lungul coastei de cocos, unde apele se imbina cu viata maritima, iar nisipul alb, moale este locul perfect pentru a va bucura de soare.

 

Petreceti o zi de inot cu delfinii sau aventurati-va pe ape cu un jet ski. Cu atat de mult accent pe coasta, e usor sa uiti faptul ca multe dintre atractiile Republicii Dominicane sunt, de fapt, minunile sale naturale. Vizitati multimea de parcuri marine cunoscute pentru balene sau delfinii, sau indreptati-va spre jungla pentru a cauta fauna exotica, unde pasarile flamingo roz se aduna in grupuri si papagali colorate se observa prinre verdeata. Cand soarele apune, Republica Dominicana profita la maximum de noptile lungi de vara. Punta Cana este cel mai bun loc in Republica Dominicana pentru clubbing.

 

Cluburi de dans uriase sunt deschise pana dimineata, cand petrecaretii ies pe plaje din primele ore ale diminetii. Totusi, multe statiuni mentin un ritm mai lente in timpul serii, cu baraci si baruri comode pe plaja care ofera cel mai bun loc pentru vizionarea asfintitului in timp ce savurati o bere rece. In ceea ce priveste restaurantele, coasta este imbelsugata cu fructe de mare, cu gustoase preparate din bucataria negrilor si o multime gustari internationale din care puteti alege.

 

Pentru o vacanta cu temperaturi mai scazute, cea mai buna perioada pentru o vacanta este in timpul primaverii. Cele mai ridicate temperaturi fiind intre lunile iulie-septembrie.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaRepublica Dominicana
Scroll to Top