Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaPeru

Peru (1)

Nici o alta locatie din America de Sud nu evoca elementele generatiilor trecute mai bine decat Peru. Amestecul sau de civilizatii antice si arheologice dramatice, stabilite intre unele dintre cele mai extraordinare peisaje de pe planeta, ofera cateva destinatii vizitatorilor care iubesc cultura. Vechiul stabiliment de la Machu Picchu, se spune ca este cel mai vizitat site de pe intregul continent, care este cu adevarat magnific. Dinr-o gama larga care cuprinde de la muntela jungla, de la plaja la desert, orase colonial sau orase cosmopolite, Peru este un loc cu adevarat minunat pentru o vacanta.

 

Capitala Lima, poate parea haotica uneori, dar daca priviti dincolo de suprafata, veti descoperi unele dintre cele mai mari muzee si cluburi de noapte, sa nu mai vorbim de unele dintre cele mai bune alimente si bauturi din regiune, de la ceviche - peste crud in citrice,  la cecina - carne de porc uscata. Dar, adevaratele comori ale tarii se afla in afara capitalei. Contrastand frumos cu Lima este vechea capitala,  Cusco, cu strazile sale pietruite si o istorie de aproxiamtiv 1000 ani, poarta de acces pentru vizitatorii care au ratat Machu Picchu. Nu exista loc mai bun pentru a afla mai multe despre vremurile de demult si revolta cuceririi spaniole. In alta parte a țarii, Nazca Lines, ruinele frumos excavate de la Chan Chan si cetatea Chachapoya a Kuelap va vor ramane in mine.

 

Aceste complexe extraordinare sunt toate stabilite In mijlocul unor peisaje uimitoare. Dar, Peru nu implica numai escaladarea  unor munti sau plimbatul in jurul ruinelor. Daca sunteti in cautarea unei destinatii de relaxare pe plaja, mergeti la Máncora, care este populata cu surferi si soare din plin si, de asemenea, putin mai cunoscut, dar nu mai putin frumos, este orasul de coasta Huanchaco, unde va puteti relaxa pe plaja si urmari pescarii cum isi arunca plasa de pe canoe traditionale de stuf.

Best of America de Sud - Noiembrie 2015

Itinerar   Ziua 01 09.11.2015   SOSIRE IN LIMA, Peru La…
3940 Euro/persoana Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaPeru
Scroll to Top