Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaPanama

Panama (0)

Cand va ganditi la Panama, ce va vine pentru prima data in minte? Canalul Panama, trabucurile sau palariile de paie? Pobabil toate trei. Cu toate acestea, pentru cei care nu stiu, aceasta  parte a Americii Centrale dispune de mult mai multe atractii. Este un teren de paduri tropicale, paduri cu o fauna salbatica bogata si comunitati indigene. Aici gasiti plajele paradisiace din Miami, vulcani inverziti si pustietatea impenetrabila din Darien Gap. In primul rand, canalul.

 

Desi considerat a fi atractia principala, deoarece mii  de turisti vin aici pentru a viziona navele container in timp trec prin ecluze, peisajele salbatice picteaza totul printr-o perspectiva mai interesanta. Aici puteti urca vulcani, merge pe sarma peste copertine forestiere, face rafting, dar si,  intalni una dintre cele mai mari grupuri indigene din tara, kuna, care duc o viata simpla, traditionala, pe somptuoase Insule San Blas. Coasta Caraibe prezinta o alta fateta a culturii din Panama. Jamaicanii si oamenii din Barbados, dupa ce au construit canalul, s-au stabilit aici si un vibe afro-caraibian se  pastreaza pana in ziua de azi. Apropiatele Insule Bocas del Toro  sunt definitia ideala a insulei din Caraibe cu plaje marginite de palmieri, lagune limpezi si cabane somnoroase.

 

Fauna salbatice este, de asemenea spectaculoasa. Privitul balenelor in Golful Chiriqui este o necesitate, precum si scuba diving sau snorkeling, alaturi de broaste testoase in parcul  National Marine.  Cu atat de multe frumuseti naturale  este usor de trecut cu vederea capitala plina de viata, Panama City. O metropola impartita  intre trecut si prezent, acesta este un oras in care cladiri coloniale stau in umbra cladirilor inalte din sticla, iar atmosfera este intr-un fel asemenatoare cu cea de la Miami. Fiind un amestec de culturi, este normal ca Panama sa aiba o mare varietate de bucatarii. Puteti gasi tot aici, de la extremele restaurante internationale la fast-food-ul american, dar si cafenele mici, cu o multime de produse alimentare locale.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaPanama
Scroll to Top