Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaHonduras

Honduras (0)

A doua cea mai mare tara din America Centrala, Honduras este o destinatie pe care, indiferent de parerile impartite, merita sa o vizitati. Insulele Bay sunt, probabil, cea mai mare atractie a tarii. Arhipelagul ofera unele dintre cele mai bune locuri pentru scufundari din America Centrala, ca  sa nu mai vorbim de posibilitatea de a inota cu delfinii, dar si ocazia de a vedea rechinii balena. In cazul in care totul suna prea salbatic,cei mai putin aventurosi pot lenevi in hamace si se pot bucura de atmosfera de petrecere.

 

Inapoi pe continent, plajele zdrobitoare din  Caraibe sunt impartite de orase fermecatoare, cum ar fi Trujillo, odata un port prosper si vechea capital tarii Honduras din perioada coloniala. Aceasta detine multe cladiri vechi spaniole, o istorie a piratilor fascinanta si plaje tropicale superbe. In apropiere sunt mai multe sate traditionale, precum este  Garifuna, a caror cultura afro-caraibiana este o parte integranta a identitatii nationale, iar orasul este inconjurat de parcuri nationale. Marele parc Pico Bonito National  dispune de jaguari, maimute si nenumarate specii de pasari, in timp ce Rezervația Biosferei Rio Plátano, un Patrimoniului Mondial UNESCO este plina de animale salbatice exotice si comunitati indigene.

 

In mijlocul tuturor acestei natura, orasul Honduras poate fi usor de uitat, dar ar fi pacat sa pierdeti arhitectura coloniala a capitalei Tegucigalpa, sarbatorile Semana Santa din Comayagua sau carnavalul plin de viata de la Ceiba. Honduras este o natiune plina de pasiune, unde religia, traditia si valorile familiei sunt coloana vertebrala a societatii,  si unde exista o dragoste mare pentru echipa nationala de fotbal  care poate uni chiar si cei mai aprigi dusmani. Este o tara in care tortilla si fasolea sunt servite la fiecare masa, unde ritmurile latino se aud peste tot si berea nationala se numeste Salva Vida, care inseamna "salvator". Este o tara de frumusete aparte, plina de aventura specifica zonelor tropicale.

 

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaHonduras
Scroll to Top