Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaHaiti

Haiti (0)

Haiti este o destinatie care garantat socheaza si uimeste. Zguduit de multe ori, dar inca tenace, acest popor mic din Caraibe este de o frumusete aparte. Oferind munti verzi, plaje cu nisip alb si multa spontaneitate africana, Haiti este saraca din punct de vedere financiar, dar este bogata in frumusetea naturala. Impartind  insula Hispaniola cu Republica Dominicana, Haiti are toate semnele distinctive ale unei destinatii clasice din Caraibe. Și așa a fost, inca din ‘60, cand cei bogati s-au inghesuit aici sa se relaxeze in climatul tropical, sa se plimbe de-a lungul plajelor fine si sa exploreze lanturi muntoase.

 

Din nefericire,  aici au avut loc o serie de dezastre naturale care au devastat industria turismului din Haiti, dar incet-incet, turistii se intorc. Hoteluri noi se deschid tot timpul in Port-au-Prince, ceea ce este un semn al sfarsitului crizei. La fel ca noile hoteluri, proiecte de dezvoltare turistice numeroase sunt, de asemenea, in curs de desfasurare. Haiti ca majoritatea destinatilor din Caraibe este renumita pentru istoria si cultura ei. Ea are o scena de arte vibrante, bucatarie irezistibila si multi muzicieni talentati, care umplu barurile si cluburile cu ritmurile lor unice africane, europeane si caraibiene.

 

Haiti este inconjurata de plaje uimitoare, dar pentru ceva cu adevarat special vizitati micul oras de coasta din Port Salut, care are intinderi aparent fara sfarsit de nisip alb pur, iar recifele si apele din regiune sunt unele dintre cele mai curate din regiune, companii  de scuba diving fiind destul de putine. Cu toate acestea, o calatorie  jurul Haiti nu este intotdeauna usoara. Astfel incat, cea mai buna optiune pentru cei care calatoresc in Haiti este de a utiliza serviciile unui operator turistic cunoscut, ceea ce poate nu pare aventuros,  dar este indicat unde o natiune  inca isi revine dupa cativa ani de pustietate.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaHaiti
Scroll to Top