Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaGuatemala

Guatemala (0)

Guatemala le are pe toate, de la orașe coloniale la ruine mayase, de la lacuri de munte la festivaluri religioase vibrante, de la plaje de nisip la jungle exotice. De cele mai multe ori vizitatorii pleaca incantati de civilizatiile pe care le-au crezut de mult apuse care se gasesc prospere si de peisajele din Tomb Raider care si-au imaginat ca nu exista. Antichitatea se afla in centrul Guatemalei, tara este destinatia numeroaselor site-uri arheologice mayase spectaculoase, cel mai semnificativ fiind vastul Patrimoniului Mondial UNESCO din Tikal, unde turnurile inalte se ivesc printre coroana padurilor tropicale, iar maimutele se leagana de-a lungul  pieteor vechi.

 

Dealurile impadurite de pini din zonele muntoase sunt casa pentru multe comunitati Maya, ale caror convingeri autohtone, costume traditionale, practici religioase si maiestrie, infloresc. Intr-adevar, Guatemala are in jur de 21 de grupuri etnice diferite, care vorbesc aproximativ 23 de limbi dandu-i o cultura distincta ca nicaieri altundeva in regiune. Desi Guatemala are cateva orase cu adevarat uimitoare, mai ales Antigua, un oras colonial de lux inconjurat de vulcani mocniti, bucuria reala  este natura sa. Marele Lac Atitlan din zonele muntoase este un loc de o frumusete rara si ofera diverse activitati de aventura, de la scufundari la pescuit.

 

De cealalta parte a tarii, vasta regiune a caselor Peten, in partea cea mai densa a jungle are ruine mayase abandonate pe care putini ajung sa le vada. In alta parte, lacuri gigantice, vulcani cu scurgeri de lava, plaje cu nisipul negru, izvoare naturale termale si rauri involburate  se combina pentru a forma destinata cu cele mai diversa forma geografica din America Centrala. Guatemala este o natiune a contrastelor,  un loc unde exista biserici catolice alaturi de temple mayase, unde zonele de munte accidentate fac junglelor tropicale,  si unde mostenirea civilizatiilor sale antice este la fel de evident ca si cultura moderna din America Latina.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaGuatemala
Scroll to Top