Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaGuadelupa

Guadelupa (0)

Un arhipelag in forma de fluture in Marea Caraibelor, Guadelupa este un tablou  idil de insule tropicale, pe care nu e de mirare ca francezii nu vor sa o piarda. Cunoscut sub numele de Karukera locuitorilor originali din Caraibe, aceasta regiune franceza de peste mari impartaseste aceleasi atribute ca destinatiile ravnite din Caraibe - plaje nisipoase albe, munti vertiginosi si recife de corali uimitoare. Desemnata de multi ca fiind una dintre destinatiile din lume cele mai bune in ceea ce priveste scufundarile, Guadelupa a fost cu siguranta prioritara, atunci cand au fost clasificate frumusetile naturale ale lumii.

 

De la inaltimile semete ale vulcanului La Grande Soufrière, la splendidele recifele din insulele Pigeon, acest arhipelag este o placere pentru privire. Cuprinzand opt insule si numeroase insulite mai mici, tipografia variata din Guadelupa este o provocare pentru cei care iubesc aventura, care vin sa escaladeze terenul, sa faca surf si ciclism intr-un colt de paradis. Dar arhipelagul este, de asemenea, o atractie pentru turistii sedentari, care stau zile intregi la plaja si savureaza rom in barurile de pe plaja. Fiecare insula, desigur, are propriul sau caracter, dar putini turisti au timp sa le viziteze pe toate. Cele mai multe se indreapta spre una dintre cele doua insule principale - Basse-Terre si Grande-Terre - care sunt legate de mangrove dense si bogate in animale salbatice.

 

Aceste doua insule detin statiunile principalele statiuni din Guadelupa, unde este si cea mai intensa viata de noapte, cele mai bune restaurante si baruri. De asemenea, aici se afla si  atractiile istorice  ale arhipelagului, inclusiv forturi, plantatii de zahar si muzee. Printre cele mai interesante atractii se numara ruinele plantatiile de zahar, cea mai interesanta ruina putand fi gasita la Murat Plantation, locul de munca a 207 sclavi africani. Vizitatorii pot vedea ramasitele unei moare de vant si casa de pe plantatie, unde este expusa istoria  prelucrarii trestiei de zahar, si unde, sunt afisate obiectele personale ale sclavilor.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaGuadelupa
Scroll to Top