Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaCuracao

Curacao (0)

Coloratul Curacao este un amestec vibrant de culturi - de la arhitectura coloniala a olandezilor la bucataria extrem de delicioasa a negrilor. Campiile desertice ale insulei ascund o multitudine de pietre pitoresti, de la mici golfuri stancoase ascunse, impodobite de stanci masive, la plaje lungi de nisip flancate de apa verde-albastruie limpede. Traseele din natura ofera un refugiu linistit, in timp ce mall-uri pline de muzica agita cu cumparatorii cu oferte de preturi redus. Nici o vizita in insula nu este complea fara gustul celebrului lichior curaçao, realizat folosind coaja uscata de portocala Laraha.

 

Fie ca sunteti pasionati de activitatile in aer liber sau sunteti genul careia va place sa stati pe plaja, cu o carte buna, aceasta insula fascinanta are cate ceva pentru fiecare. Explorati pesterile Hato, o retea elaborata de stalactite si stalagmite, cu desene vechi de cel putin 1500 ani. Mergeti intr-o excursie pe jos, de-a lungul Parcului National Christoffel, plin cu animale salbatice exotice si gradini. Amatorii de scufundari se pot bucura de Padurea Mushroom, o jungla subacvatica de 10 metri, in forma de ciuperca. Pentru aventuri de neuitat, vizitati capitala, Willemstad - un port fermecator cu magazine de clasa, restaurante si viata de noapte. Patrimoniul mondial  UNESCO ofera vizitatorilor o fereastra in trecut, cu casele sale de culoare pastelate si pietele pietruite.

 

Cladiri vii, de culoarea serbetului prezenta arhitectura coloniala olandeza nu se regaseste in nici o alta parte in afara Olandei. Petrecaretii umplu strazile in timpul carnavalului de strada de la Curaçao, cand rituri catolice vechi si traditii africane fuzioneaza, creand o revolta de culoare, fast si orgie. Una dintre cele mai mari și mai lungi spectacole de carnaval din Caraibe, care incepe la inceputul lunii ianuarie si continua pana la sfarsitul lunii februarie. Acestea sunt doar cateva dintre diversiunile care fac o vizita in Curacao de neuitat.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaCuracao
Scroll to Top