Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaChile

Chile (0)

Un pamant cuprins intre Pacific și Anzi, Chile este o natiune aparte in America de Sud - atat la propriu cat si la figurat. Muntii taie tara in doua, de la Argentina si Bolivia la est, in timp ce expansivul desert Atacama se separa de Peru la nord. La sud, dincolo de faimosul Cap Horn promontoriu al tarii, se afla  oceanul si Antarctica. Iar aceasta izolare a creat o destinatie foarte special, intr-adevar. Fie ca mergeti de-a lungul drumului care pare nesfarsit de la Carretera Austral, practicati alpinism pe varfurile parcului Torres del Paine National sau navigati pe valurile brutale ale Punta de Lobos, in Pichilemu, Chile isi merita reputatia, ca fiind unul dintre cele mai bune destinatii din lume pentru turismul de aventura.

 

Dar nu este doar pentru cei care cauta adrenalina. De la cerul incrededibil pe timpul noptii si mostenirea indiana Mapuche, pana la  scena artelor sale vibrante si viile sale, aceasta este o tara care se adreseaza turistilor de toate felurile, iar locuitorii de aici, tind sa fie calzi si deschisi. Mergeti intr-o excursie pe ultima insula pustie descoperita, Antarctica, din orasul sudic din Chile, Punta Arenas. Unde altundeva ati putea gasi pinguini si aisberguri vertiginoase?! De asemenea, o insula vulcanica singuratica in mijlocul Oceanului Pacific, este Insula Paștelui, renumita pentru statuile sale misterioase de piatra, sau Moais, care formeaza un inel aproape neintrerupt in jurul coastei.

 

Avand aproximativ 300 de statui si articole conexe de piatra, care au fost construite de la inceputul secolului 10, insula  continua sa fascineze oamenii de stiinta. In ceea ce priveste bucataria, capitala are o gama larga de preparate, de la restaurante vegetariene la gratare consistente. Cu toate acestea, puteti gasi  sushi, frunte de mare din Orientul Mijlociu si India,  si restaurante peruane. Fie ca sunteti in cautarea singuratatii cu un rucsac in spate sau doriti explorarea pe indelete a obiectivelor turistice mari,  fiti sigur ca aveti mult timp la dispozitie atunci cand alegeti o vacanta in Chile.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaChile
Scroll to Top