Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaBarbados

Oferte vacanta/sejur in Barbados 2015 si 2016 (0)

 

Compusa din plaje cu nisipuri albe ce par a fi din pudra si ape de un albastru aparte, Barbados indeplineste imaginea unei insule tropicala cliseu din Caraibe, dar privind din exterior,  insula ofera mult mai mult decat o simpla destinatie de vacanta pe plaja. Dotata cu 113 kilometri de plaje, cei care ajung pentru prima data aici, se indreapta in principal, spre plaja sau fac surf. De asemenea, multi turisti se inghesuie pe legendara coasta Platinium  a insulei la vest, de clasa mondiala, cu statiuni de lux, hoteluri cu spa, restaurante sofisticate si cursuri de golf oferite de profesionisti, toate inconjurate de Marea Caraibelor.

 

Coasta de sud are unele dintre cele mai bune plaje, in timp ce coasta de est, inconjurata de Oceanul Atlantic, este mai putin dezvoltata si atrage in special surferii. Desi, in interior Barbados poate fi comparata cu vecinii sai din Caraibe, o experienta in safari cu jeep-ul ofera cel mai bun mod de a descoperi maruntele fabrici de zahar, case de plantatie istorice, bisericile traditionale amintind de Anglia si capitala Bridgetown, numita dupa un pod brut construit de primii colonisti indieni.

 

Aceasta este cel mai bun loc pentru a va bucura de istorie coloniala a insulei.In Bridgetown vizitati Scuarul Eroilor Neamului, care are o statuie a Lordului Nelson, care a fost ridicata in 1813, cu mult inainte ca si Coloana lui Nelson sa fie pusa in Londra. In apropiere sunt cladirile neo-gotice ale Parlamentului, sinagoga, avand reputatia de a fi cea mai veche din emisfera vestica si fatadele frumos pictate ale mall-ului DaCosta. Capitalei si site-ului Garrison din apropiere, li s-a acordat statutul de Patrimoniului Mondial UNESCO in 2012. Combinand totul cu atmosfera fantastica din Barbados, pasiunea pentru rom, aici existand peste 1.500 de magazine de rom, cu festivalurile infuzate cu calypso, nu e de mirare  ca turistii aleg sa revina aici de fiecare data cand au ocazia.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaBarbados
Scroll to Top