Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaBahamas

Oferte sejur/vacanta Bahamas 2015 (0)

 

Golfurile linistite si multimea de plaje libere din Bahamas ofera vizitatorilor intimitatea unui refugiu retras intr-o intindere paradisiaca de aproximativ 700 de insule de palmieri. Botezate baja mar, ceea ce inseamna mare putin adanca, de catre  exploratorul Christofor Columb, aceste insule cu nuantele lor uimitoare de nisip si mare care acopera spectrul de culori de la turcoaz la roz, sunt un adevarat paradis. Spre exemplu, nisipurile roz de pe Insula Harbour sunt o placere pentru ochi.

 

Nu e mirare ca turismul este foarte bine dezvoltat, avand statiuni generoase pentru a satisface cele exigente gusturi, care respecta frumusetea naturala a insulei. In Bahamas se regaseste intregul spectru de sporturi nautice de clasa mondiala, de la scufundari si snorkeling, pana la  parasailing. De asemenea, exista cursuri de golf predate de cei mai buni profesionisti. Daca ajungeti la Blue Lagoon Island puteti interactiona cu leii de mare, mutati de uraganul Katrina sau va puteti juca cu delfinii Flacon in bazine speciale de antremament, multi dintre ei avand roluri principale in celebrul film Flipper.

 

La apusul soarelui mergeti in barurile si cluburile din Bahamas pentru a va bucura de ritmul insulei, a descoperi festivaluri de dans turbulente care combina ritualuri sclavurilor de comertul din Africa cu tempo-ul din Bahamas, sau indreptati-va spre una dintre pietele de paie pline de viata insula pentru a achizitiona ceva condimente sau vase de ceramica. In cazul in care aveti nevoie de o mica pauza, reincarcati-va bateriile la unul dintre restaurante sau incercati un cocktail cu rom. Bahamas are o multine de restaurante si baruri bune, de la cele pe plaja, pana la restaurante luxoase, dar oriunde ati merge principalul ingredient care domina este tot pestele. Un alt fel de mancare populara este Johnny Cake, care consta intr-un fel de paine gatit din unt si lapte. Oricum, orice ati alege sa faceti, veselia din Bahamas nu va inceta sa asalteze simturile.

 

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaBahamas
Scroll to Top