Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAfricaTunisia

Tunisia (0)

Tunisia este un tinut care abunda cu piete in aer liber si arome de condimente,  inconjurate de dunele din desert. Este un loc pentru cei romanticei, cei care iubesc plaja, dar si pentru aventurieri. Acesta zona unde soarele este pe cer in majoritatea timpului, ademeneste si incanta oamenii din mai multe motive. Ruinele antice, captivante ruine de la Cartagina si imensul amfiteatru roman la El Djem, sunt doar cateva exemple cu locurile pline de istorie. Insula tunisiana Djerba cuprinde numeroase relicve ale trecutului sau impunatorul fort de la Borj El Kabir.

 

Chiar si statiunile in sine, sunt pline cu dovezi istorice, de la peretii cu specific din Medina, pana la traditionele piete numite souk, aici nu este greu sa fiti uimiti de farmecul traditiilor si al istoriei care contribuie la crearea unei destinatii minunate. Daca vorbim de plajele din Tunisia, un exemplu  de plaja linistita este La Marsa, in capitala Tunis, perfecta pentru acele zile lungi de relaxare, impreuna cu marea de culoarea smaraldului si nisipul fin. Bucurati-va de o scufundare in largul coastei Hammamet si veti vedea o epava din cel de-al doilea razboi mondial sau faceti scufundari de-a lungul coastei de corali pentru a admira recifele.

 

Pentru o experienta de neuitat puteti incerca o aventura de doua zile in desert, sau o vizita la celebrul set unde s-a filmat filmul Star Wars. De asemenea, nu trebuie sa ratati El Jem, pe urmele curajosilor gladiator, ,la ruinele celui mai mare colosseum din Africa de Nord. Cea mai buna perioada pentru o vacanta este in  sezonului rece, cand temperaturile sunt mai placute. In perioada verii va puteti astepta pana la 12 ore de soare pe zi, cu temperaturi de la pana la 45 grade Celsius in partea de sud.  Vremea in Tunisia este o combinatie intre climatul african si cel mediteranean.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAfricaTunisia
Scroll to Top