Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAfricaTanzania

Tanzania (1)

InchidetI ochii si evocati imaginea reprezentativa a Africii: drama migratiei antilopelor gnu de-a lungul o savanei,  zapada  de pe Muntele Kilimanjaro, razboinicii Masai de-a lungul campiilor si plajele exotice marginite de palmieri. Toate acestea se gasesc in Tanzania. Multimi de animale salbatice cutreiera liber in parcurile naționale, pescari inca pescuiesc in apele turcoaz din largul coastei Tanzaniei in dhow-urile, vele tradiționale din lemn, si plajele curate isi asteapta vizitatorii.  Tanzania are unele dintre cele mai impresionante parcuri nationale din toata Africa.

 

Campiile si savanele din Parcul National Serengeti sunt considerate primul loc in care se poate fauna salbatice, iar in apropiere, in interiorul zidurilor abrupte ale Ngorongoro Crater se afla una dintre populatiile cele mai dens concentrate de animale din Africa de pe pamant. Acestea includ gnu, gazele, zebre, lei, leoparzi, gheparzi, elefanti si chiar rinoceruri albi. Nu trebuie uitat, Game Reserve Selous care este mai mare decat Elvetia, salbatic, la distanta si practic neatins de orice prezenta umana. Cu plajele sale albe precum perla, Tanzania are 804 km de coasta, si unele insule magnifice in largul tarmului. Cunoscuta sub numele de Coasta Swahili,  aceasta a fost o oprire pe rute comerciale antice care se desfasurau intre subcontinentul indian si Orientul Mijlociu.

 

Condimente, bijuterii si sclavi au trecut pe aici, aducand cu ei un melanj de bogatii culturale au ramas pana astăzi. Limbajul colorat de swahili, denumit în continuare Kiswahili, s-a nascut aici, și are cuvinte nu numai de origine africana,  indoneziana si chineaza. Ruinele oraselor odata sofisticate, cu moschei vechi, case in stil arab si palate de corali se observa si acum. Tot aici se regaseste, un munte care are nevoie de nici o prezentare,  Muntele Kilimanjaro, deschis pentru alpinistii cu energie si timp. Tanzania detine  peste 120 de grupuri etnice diferite si se mandreste cu patrimoniul sau multicultural. Maasai, inalti, imbracati in rosu. sunt cele mai cunoscuti in Tanzania și sunt usor de vizitat, ca parte a unui itinerar in safari.

Explore Kenya, Tanzania & Zanzibar - August 2015

Itinerar   Ziua 01 06.08.2015   PLECARE DIN BUCURESTI  …
3490 Euro/persoana Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAfricaTanzania
Scroll to Top