Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAfricaMauritius

Mauritius (1)

Un amestec hipnotic  indian, chinezesc, african, cu influente frantuzesti si britanice, Mauritius este o insula superba din Oceanul Indian, care ii incanta pe toti cei care o viziteaza. Dar in timp ce plajele sale cu nisip alb si hotelurile luxoase sunt atractiile sale de top, Mauritius ofera mult mai multe de facut decat  cele mai multe insule tropicale, cu drumetii superbe, alpinism, scufundari si oportunitati de ecoturism.  Multi vizitatori rateaza capitala Port Louie, deoarece  majoritatea statiunilor colecteaza oaspetii de la aeroport si ii conduc direct la hotel.

 

O vizita in capitala este o necesitate pentru cei care isi doresc sa vada viata de zi cu zi a localnicilor. Asadar, incepeti cu o excursie la cel mai inalt punct, portul britanic construit in stilul maurilor cunoscut ca, La Citadelle sau Fort Adelaide, pentru vederi minunate ale orasului. Apoi, mergeti la pista de curse de cai, Champs Marte, a doilea cea mai veche din lume si la ocean. Malul marii Port Louis este visul oricarui cumparator cu aproximativ 150 de puncte de vanzare, iar piata de fructe si legume, desemnata de UNESCO este un spectacol plin de culoare care nu trebuie ratat.

 

Iubitorii de natura pot merge in parcul natural Casela, unde vor avea parte de o experienta unica care presupune mersul pe jos intr-un grup mic cu doi lei, bineinteles alaturi de dresori. Aceasta vizita ofera participantilor posibilitatea de a vedea leii  cum se joaca, de a-i mangaia, si de a se poza alaturi de ei.Totul se executa separat de parcul natural si este realizat de o familie din Zimbabwe care creste pisici de mare de trei generatii. Mauritius este astazi, una dintre cele mai bogate tari din Africa, o societate de succes, multiculturala in cazul in care co-existenta prietenoasa a popoarelor si a religiilor se exprima chiar si in preparatele culinare,  si unde templele viu pictate din India stau alaturi de vile coloniale franceze.

Sejur exotic insula Mauritius, 7 nopti - Plecari din Bucuresti: Ianuarie 2016

 Plecari din Bucureşti 14.01 & 28.01.2016                          „Mauritius…
de la 1583 Euro/persoana/sejur Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAfricaMauritius
Scroll to Top