Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAfricaMadagascar

Madagascar (0)

Madagascar este cu adevarat unul dintre cele mai fascinante locuri de pe pamant si casa pentru unele dintre cele mai ciudate si mai rare specii de animale existente. Dar nu este numai un taram de vis. Exista, de asemenea, plaje splendide, site-uri de clasa mondiala pentru scuba diving, surfing și kitesurfing, oportunitati pentru alpinism si speologie, precum si peisaje spectaculoase.  Madagascar este o insula foarte mare, a patra cea mai intinsa, cu toate ca este cea mai veche. Evolutia a fost inceata,  fiind izolata in mare masura amestecului din afara, pentru multi zeci de milioane de ani.

 

Madagascarul a experimentat evolutia a diverse forme noi de viata in absenta pradatorilor mari, si astfel, aparitia unui  singur lemur a dus la popularea cu zeci de specii noi pe care le vedem astazi. In prezent, in Madagascar exista  aproximativ un sfert din primate planetei noastre, desi nu gasim maimute, doar lemuri de diferite specii, mari si mici, nocturni si diurni, sociali si solitari. Povestea este similara pentru difetite tipuri de broasca, serpi si aproape jumatate din cameleonii din lume, la fel si in cazul plantelor. Dar, nu doar diversitatea vietii din salbaticie face destinatia una speciala pentru vizitatori.

 

Turistii se pot plimba liber in padurile tropicale si alte habitate de Madagascar, fara teama de a fi urmariti de un tigru, elefant sau muscat de un sarpe. Madagascar este impartit pe mijloc de un platou mare. Padurea tropicala, Lush reprezinta o banda pe partea de est, in timp ce padurile de foioase uscate se afla la vest, unde se gasesc copacii baobab giganti. Un amestec de influente ofera dovezi ale evidentei polieneziene, a prezentei arabilor, triburilor Bantu si a europenilor care au ajuns aici in trecut. Toate acestea formeaza o cultura atat de mixta,  reprezand cireasa de pe tort a uneia dintre cele mai unice destinatii din lume.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAfricaMadagascar
Scroll to Top