Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAfricaEgipt

Egipt (0)

Vacantele in Egipt au de toate, de la climat placut pe tot parcursul anului si o abundenta de situri antice gata de a fi explorate, pana la cele mai moderne statiuni de pe Riviera Marii Rosii, cu apele lor albastre incredibil de limpezi care ofera posibilitati numai bune de a face snorkeling sau scufundari. Numeroasele statiuni de pe coasta Marii Rosii au cate ceva pentru toata lumea, de la plaje potrivite pentru cei care aleg sa mearga impreuna cu familia si o viata maritima extraordinara, pana la cine impreuna cu bedunii in orasele lor construite in mijlocul desertului.

 

La Sharm El-Sheikh și Hurghada, mergeti intr-o croaziera pe o barca care are fundul de sticla, de unde, daca priviti in jos veti vedea o multime de pesti multicolori  care inoata printre barierele de corali. Intr-o zi in care temperaturi sunt mai ridicate puteti merge intr-o aventura pe fluviul Nilului sau in parcul tematic Cleo. Statiunile de la Marea Rosie ofera un amestec perfect de ingrediente pentru cine cauta sa-si petreaca vacanta pe plaja, in special daca sunt iubitori de sporturi nautice, in special snorkeling sau scuba-diving. Desi fiecare zona are caracterul sau unic, fiecare dintre ele ofera ape cristaline, recife de corali spectaculoase si toate facilitatile pe care le-ai putea astepta de la o vacanta intr-o statiune moderna.

 

In ceea ce priveste bucataria, la Marea Rosie puteti lua masa in restaurante internationale cu specific mexican, chinezesc sau italian, dar va sfatuim sa nu uitati de bucataria  locala. Spre exemplu, la contemporanul Hurghada Marina Boulevard, o masa buna ar putea consta intre sushi sau scoici cu spaghete. De asemenea, veti gasi o multime de tarabe care au tarife reduse, unde puteti incerca consistenta tocana de fasole si shawarma – un kebab de miel. Cel mai bun timp pentru o vizita poate fi chiar in sezonul rece, cand apele sunt numai bune pentru inot.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAfricaEgipt
Scroll to Top