Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAfricaAfrica de sud

Africa de Sud (0)

Cu plaje aurii, munti zimțate si parcuri nationale, debordand cu animale salbatice, Africa de Sud este Africa pe care v-ati imaginat-o dintotdeauna. In timp ce amintiri ale unui trecut tulbure raman, republica este pe cale de a-si recastiga tronul sau capitala a vacantei.

Parcurile naționale si rezervatiile naturale pastreaza o varietate incredibila de peisaje - campii intinse, munti falnici, deserturi aride, coaste si oceane de  un albastru  pur, casa pentru o varietate incredibila de viata salbatica, de la lei si elefanti, la rechini mare albi si pinguini jucausi.

Orasele din Africa de Sud nu sunt mai putin variate. In partea de sud,  Cape Town este poarta cea mai accesibila din Africa de Sud, cu plaje superbe, cartiere vibrante, multiculturale, podgorii renumite, o viata de noapte intensa si mese rafinate care pot rivaliza cu orice capitala europeana. Veti gasi o atmosfera la fel de cosmopolita in Johannesburg, capitala energetica, precum si in Durban la malul marii, unde soarele fierbinte se aseamana cu un curry picant preparat de catre comunitatea din Asia de Sud.

Intre timp te poti pierde cateva zile in safari. Locul cel mai renumit pentru viata salbatica este parcul  Kruger National de renume mondial, unde lei, leoparzi, elefanti, bivoli si rinoceri sunt alaturi de alte cateva specii africane.

In cazul in care peisajul suna divers, asteptati pana cand intalniti oamenii. Africa de Sud are 11 de limbi oficiale si peste o duzină de triburi, care traiesc alaturi de comunitatile din Africa, Europa si subcontinentul indian.  Aceasta diversitate este tangibila peste tot, de la arhitectura si preparatele gasite in restaurante.

Pentru a intelege Africa de Sud moderna, toata lumea ar trebui sa viziteze Muzeul Apartheid din Johannesburg, si inchisoare Robben, Nelson Mandela a fost retinut timp de 18 ani. Sau va puteti alatura unui tur al orasului Soweto, pe care, la fel ca si pe restul calatoriei, nu il veti uita.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAfricaAfrica de sud
Scroll to Top