Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiSpaniaGran Canaria

Gran Canaria (0)

Gran Canaria este o insula cu o varietate de peisaje, ce ofera plaje minunate si o multime de activitati turistilor care aleg sa isi petreaca  vacanta in zona. Pentru o zi fantastica in aer liber, mergeti spre sud pana la Aqualand, Ocean Park si Aqua Park. Pe insula Gran Canaria, statiunile moderne de pe coasta se amesteca cu orasele pitoresti pline de istorie. Numai daca aruncati o privire la varietatea uimitoarea de peisaje, si puteti vedea de ce se spune despre  insula faptul ca ar fi un continent in miniatura.

 

Stanci impunatoare la nord si dune de nisip la sud, totul alaturi de Pico de las Nieves, cel mai inalt punct din centrul insulei, alcatuiesc cel mai variat peisaj. Pentru iubitorii drumetiilor o excursie la Roque Nublo este unul dintre lucrurile cele mai pline de satisfactii  in Gran Canaria, de aici putandu-se vedea chiar si Muntele Teide de pe insula Tenerife. Cei care aleg o vacanta impreuna cu familia, pot incerca America Wild West din Sioux City, locul unde cowboy efectueaza cascadorii, iar bovolii si alte animale pot fi vazuti in gradina zoologica. Copiii sigur se vor bucura la  Aqualand, cea mai mare atractie acvatica in Gran Canaria, unde exista tuneluri serpuite si alte distractii acvatice.

 

Istoria prinde viata la Mundo Aborigen, unul dintre cele mai bune locuri din Gran Canaria pentru a descoperi cum a fost  viata pe insula in cele mai vechi timpuri. In ceea ce priveste plajele, pe insula se gasesc mai mult de 80 de locuri unde turistii se pot bucura de diverse activitati. Celor care iubesc sporturile nautice si viata maritima, le sunt recomandate recifele din Mogan, unde se fac scufundari chiar si pe timp de noapte. Cea mai buna perioada pentru o vacanta in Gran Canaria este primavara sau toamna atunci cand temperaturile sunt mai placute.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiSpaniaGran Canaria
Scroll to Top