Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiPortugaliaLagos

Lagos (0)

Lagos este cel mai populat oras din Nigeria, orasul cu a doua cea mai rapida crestere din Africa si a saptea din lume. De la continent la insula, Lagos ofera o gama diversa de obiective turistice, indiferent daca este vorba despre afluentul Ikoyi, insula comerciala Victoria sau zonele mai mari si mai pline de viata ale Yaba sau Surulere. Daca sunteti iubiri de istorie, ramaneti pe insula Lagos, unde exista unele dintre cele mai vechi cladiri din oras. Sindicatul cubanez cu combinatia sa de arhitectura britanica si braziliana, este aproape de casa de apa si "Vaughan Casa", iar proprietati care au fost detinute de sclavi eliberati, se pot observa si astazi.

 

Unul dintre cei mai importanti artisti ai Nigeriei, Nike Davies-Okundaye, detine Nike Art Gallery, un spatiu enorm plin de obiecte de arta nigeriane contemporane si traditionale. Nike insasi este, practic, o incarnare a dragostei si a frumusetii, care se reflecta in acesta locatie. Casa muzicianului legendar Fela Kuti, fostul sediu revolutionar, este acum un muzeu fascinant, cu toate lucrurile intacte apartinand dormitorul lui Fela. Muzeul National merita si el vizitat, pentru a vedea  stelele de alama din orasul Benin, expuse intr-o galerie. O alta galerie dedicata simbolurilor traditionale ale puterii contine fildes sculptat si o serie de  coroane regale.

 

Nu ratati scuarul Tafawa Balewa Square, numit dupa primul prim-ministru al Nigeriei - inima comerciala din Lagos, unde se gasesc niste monumente remarcabile. Acestea includ statui de cai gigantici, arcada Memoriei , cu monumente din Primul Razboi Mondial, al doilea razboi mondial si victimele civile de razboi si Casa Independentei construita in 1926. In Lagos bucataria africana intalneate bucataria continental in cele mai multe hoteluri si pensiuni, dar daca vreti sa incercati preparate traditionale nigeriane, unul dintre cele mai bune locuri este Yellow Chilli.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiPortugaliaLagos
Scroll to Top