Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiPortugaliaEstoril

Estoril (0)

Estoril este un oras situat la 26 kilometri vest de Lisabona, si reprezinta o destinatie de vacanta cosmopolita, cu o promenada de-a lungul celor trei plaje inguste, fiind populata cu  hoteluri de lux, terenuri de golf si restaurante excelente. In timpul al doilea razboi mondial exilati din toata Europa s-au refugiat aici, petrecandu-si timpul cu jocurile de noroc din cazinoul Estoril,  unul dintre cele mai mari din Europa. Orasul este cunoscut pentru aerodromul din apropiere  Estoril Autodrom, care atrage amatori de curse cu motor din intreaga lume.

 

Pe langa plaje, care pot deveni foarte aglomerate pe timpul verii, Estoril are multe alte lucruri de oferit pentru cei care aleg o vacanta aici. Este deosebit de bine echipat pentru jucatorii de golf, si, prin urmare, atrage o multime de oameni pasionati. Dar nu numai golful ocupa un loc special, ci si tenisul, deoarece in luna aprilie a fiecarui an se organizeaza un turneu in aer liber. De asemenea, exista un muzeu de muzica daca vreti sa explorati orasul, dar si excursii cu barca. Statiunea Estoril are o selectie modesta de restaurante care servesc preparate locale si internationale, desi la acestea preturile tind sa fie costisitoare.

 

Dar exista si unele cafenele situate pe langa cazinou, si restaurante casual, de-a lungul promenadei, unde preturile sunt acceptabile. Pentru o experienta culinara excelenta nu ratati restaurantul din celebrul hotel Four Seasons din Palácio, Rua do Parque, unde meniul gourmet se extinde de la preparate unice la cotlete de mistret. Un restaurant cu peste excelent, alaturi de cazinou, este Costa do Estoril. Principala atractie dupa intuneric in Estoril este renumitul cainou, care isi propune sa ii satisfaca nu numai pe jucatori si dependentii de slot machine, dar ofera, de asemenea, un  spectacol de cabarat sclipitor. Cand vine vorba de cluburi si pub-uri, optiunile sunt mai bune in apropiere langa Cascais.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiPortugaliaEstoril
Scroll to Top