Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiPortugaliaAlgarve

Algarve (0)

Algarve este unul dintre locurile unice in lume, o  coasta care se intinde peste 150 kilometri si care combina mediul sau natural si  patrimoniului cultural cu traditiile oraselor pitoresti de coasta ale pescarilor. Multe dintre aceste arii naturale protejate sunt considerate si un patrimoniu mondial UNESCO. Regiunea este printre cele mai bune destinatii turistice din intregul continent european. Algarve este in cea mai mare parte considerat o destinatie de plaja, ideala pentru sporturi nautice, cu unele dintre cele mai bune plaje pentru navigatie, surfing si windsurfing. Dar are multe alte puncte ascunse, cum ar fi traditiile rurale si satele, cunoscute pentru mersul pe jos si drumetii. Regiunea este, de asemenea, cunoscuta pentru multimea terenurilor de golf.

 

Cu multe dintre cele mai sigure si mai frumoase plaje ale tarii, precum si un climat placut pe tot parcursul anului, nu este surprinzator faptul ca Algarve este cea mai populara regiune a Portugaliei pentru turisti. Inevitabil, acest lucru implica si intinderile de pe coasta,  in special de la Faro la Albufeira, puternic dezvoltate, precum si imprejurimile Sagres si Tavira. La vest de Vilamoura, veti gasi aflorimentele stancoase si plajele Cove pentru care Algarve este cel mai cunoscut, mai ales in jurul principalelor statiuni  Albufeira, Armação de Pêra si Lagos. Coasta devine salbatica progresiv pe masura ce te indrepti spre vest, unde statiuni mai mic, includ fostele sate de pescuit Salema sau Burgau, si capul istoric Sagres,  considerat a fi locul unde regele a facut scoala de navigatie. Sirul de sate de-a lungul coastei de vest sunt mai linistite si detin  plaje salbatice ideale pentru surfing.

 

Partea cu granita spaniola este foarte diferita, cea mai mare parte fiind protejata in Reserva Naturala Ria Formosa, o serie de insule bariera. Statiunile de aici au o influenta portugheza, cea mai cunoscuta fiind  Faro,  capitala intregii regiuni. Ruinele romane de la Milreu si orasul Loulé sunt o destinatie interesanta pentru excursie de la Faro, in timp ce vechiul oras maur de Silves este usor accesibil de la Portimão. Spre partea de vest a regiunii, Caldas de Monchique este un oras balnear ciudat situat in padurea verde, constituind o mare parte din gama de munte pitoresc Serra de Monchique.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiPortugaliaAlgarve
Scroll to Top