Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaVerona

Verona (0)

 

Verona este un oras de provincie confortabil,  cunoscut si pentru romanul Romeo si Julieta a lui Shakespeare. In ceea ce priveste numarul locurilor si patrimoniului architectural, Verona este un concurent demn de Milano si Roma. Vechiul amfitreat roman este cunoscut ca cel mai faimoasa cladire din Verona,  construita in secolul 1 d.Hr. Mai mult decat atat, amfiteatrul este functionabil, aici gandindu-se cel mai faimos teatru de opera din oras, unde fiecare cunoscator de arta ar trebui sa priveasca spectacole live care au loc acolo pentru mai mult de un secol. Puteti vedea, de asemenea, mai multe puncte de interes arhitecturale in apropierea Piazza delle Erbe. Aici veti gasi o casa veche Domus Mercatorum construita in stil gotic si primaria locala. In antichitate Forumul Roman a fost localizat pe teritoriul scaurului, in timp ce Domus Mercatorum a fost resedinta  breslelor.

 

Palazzo Vescovile este, de asemenea, o cladire arhitecturala nobila. Construita in secolul al XV-lea, acest palat are 5 statui instalate pe cornisa. Statuile arata oameni celebri din acea vreme care au avut un impact puternic asupra Veronei in dezvoltarea sa. In timp ce faceti o plimbare pe strazile din Verona, veti vedea numeroase biserici vechi si catedrale. Una dintre cele mai mari si mai faimoasa dintre acestea este Biserica Santa Maria Antica . Biserica Sf. Anastasia este, de asemenea, cunoscuta ca fiind  cea mai frumoasa cladire. Etajul este decorat cu mozaicuri din marmura roz, alba si albastru, iar peretii bisericii sunt dotati cu fresce magnifice.

 

Salile bisericii gazduiesc imagini ale artistilor locali, astfel incat aceasta excursie va fi foarte interesanta pentru cei carora le place arta. Catedrala locala poate fi numita un exemplu de arhitectura din Verona. Construita in secolul al XII-lea, aceasta cladire uimeste vizitatorii prin decoratiuni bogate ale peretilor, al carui design este realizat cu marmura rosie rara si picturi murale fine. Iar acestea  sunt doar o mica parte din atractiile pe care le puteti vedea in Verona.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaVerona
Scroll to Top