Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaVenetia

Venetia (0)

 

Venetia este un oras ale carui canale si arhitectura uimitoare atrage turisti din intreaga lume. Orasul detine un numar mare de site-uri istorice si monumente de arhitectura si arta. Asigurati-va ca aveti suficient timp sa rataciti in acest oras italian uimitor pentru a-i descoperi farmecul sau adevarat. Fiecare regiune din Venetia are propriul sau caracter, si nu e nimic surprinzator in acest lucru, atunci cand va amintiti ca orasul este construit pe 117 insule conectate prin mai mult de 400 de poduri si aproximativ 160 de canale. Piata San Marco formeaza centrul Venetiei si este cel mai jos punct din oras, motiv pentru care piata este in mod constant inundata cu apa. Aceasta este inconjurata de cladiri frumoase - Bazilica San Marco, Palatul Ducal di Venezia, clopotnita Campanile si Biblioteca Marciana.

 

In partea dreapta a bazilicii, veti gasi Piazzetta Piata care duce la Canal Grande. Bazilica moderna este construita pe temelia unei fostei biserici, si are cinci cupole si un numar mare de arcuri, turnulete si alte decoratiuni arhitecturale care au aparut de-a lungul secolelor din cauza comorile aduse de navele venetiene din Est.  Palatul Dogilor detine cele mai importante institutii politice ale Republicii Venetia. In trecut, o parte din palatul a fost ocupat de birouri de avocati si ofiteri de marina, cancelarul si cenzorul orasului. In Piazzetta turistii pot vedea o poarta mare facuta in stilul gotic tarziu, denumita Porta della Carta care arata intrarea principala a palatului.

 

Poarta a fost construit de catre arhitectii venetieni de renume, fratii Giovanni si Bartolomeu. O plimbare cu gondola pe canalele din Venetia este o experienta inedita, mai ales pentru indragostiti. Cea mai buna impresie de la Venetia se realizeaza in timpul unei plimbari intr-o gondola pe Canal Grande,  inconjurat de palate frumoase pe ambele parti. O plimbare cu gondola pe canalele din Venetia este o experienta inedita, mai ales pentru indragostiti.

 

 

 

 

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaVenetia
Scroll to Top