Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaSorento

Sorento (0)

Sorento este un tezaur cultural real al Italiei. Aici veti gasi un numar mare de muzee si teatre, cladiri istorice si monumente, care pur si simplu nu va pot lasa indiferenti. Capo di Sorrento este o mica asezare, considerata ca fiind una dintre cele mai frumoase zone ale orasului. Acest sat mic situat printre livezi de portocali si maslini, a fost cunoscut in vechime ca fiind un sat de pescuit de pescuit. Odihna in Capo di Sorrento ii va bucura nu numai pe iubitorii de natura, dar si pe gurmanzi, datorita numeroaselor restaurante unde se servesc o multime de preparate traditionale.

 

Catedrala Duomo este cu siguranta una dintre cele mai frumoase cladiri vechi ale orasului. Aceasta catedrala a fost construit in secolul al XI-lea si pe parcursul istoriei sale a asistat la multe evenimente istorice importante, despre care veti auzi cu siguranta  in timpul excursiei. In Muzeul Correale di Terranova se poate vedea o colectie unica de portelan, mobilier si tablouri, dar si o serie de artefacte arheologice,  intr-una dintre sali muzeului.  Partea centrala a orasului este  Tasso Square, un loc decorat cu monumente frumoase. Unul dintre ele este dedicata patronul orasului, Sfantul Antonin, iar celelalt este dedicata celebrului poet italian Torquato Tasso. Parcul Villa Comunale, considerat cel mai frumos parc din oras, este cel mai bun loc pentru plimbari.

 

Aici veti gasi o serie de arbusti si copaci neobisnuiti, dar si flori din cele mai viu colorate. In acest parc, veti vedea, de asemenea, un alt punct de reper religios important, Biserica St. Francis,  o cladire frumoasa, cu linii stricte, ale carei sali sunt decorate cu fresce ornamenteale lucrate manual. Caracteristica principala a bucatariei locale este  abundenta  felurilor de mancare din peste. Bucatarii pregatesc creatii culinare din fructe de mare in fiecare restaurant, iar vizitatorii pot gusta aici unele dintre cele mai interesante creatii ale bucatariei italiene.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaSorento
Scroll to Top