Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaPisa

Pisa (0)

 

Pisa este un frumos oras italian, al carui simbolul principal  este faimosul Torre di Pisa. In afara de aceasta cladire arhitecturala unica, exista multe locuri interesante, muzee, teatre, galerii si monumente istorice. Cu toate acestea, orice excursie incepe cu o vizita la celebrul turn. Acesta a fost construit in 1173 si are o inaltime estimata la 56 de metri. Restaurarea complexului a fost finalizata recent.  Multe legende sunt legate de simbolul principal al orasului. Cu toate acestea, nimeni nu stie raspunsul la intrebarea principala,  de ce turnul nu se prabuseste. Arhitectii moderni sunt de acord ca turnul nu trebuia sa rezisa, iar faptul ca a supravietuit pana in zilele noastre este un adevarat miracol.

 

Aici veti gasi, de asemenea, mai multe edificii religioase istorice, iar catedrala Duomo este un exemplu minunat  al stilului romanic. Aceasta este o cladire mare, cu o fatada din marmura alba, a carei constructie a avut loc in secolul al XI-lea. Amvonul  catedralei a fost facut de celebrul maestru italian Giovanni Pisano, iar acest lucru nu este singurul element care decoreaza catedrala.Baptisteriul construit in secolul al XII-lea este un exemplu excelent din arhitectura gotica. Zidurile sale sunt, de asemenea, decorate cu fresce de Giovanni Pisano, iar imaginile de pe ele ofera fragmente ale celor mai importante evenimente istorice.

 

De asemenea, Muzeul Arheologic local este una dintre cele mai vizitate locuri.Si, chiar daca nu va considerati gurmanzi, tot ar trebui sa vizitati unul dintre restaurantele din Pisa. Alimente aici sunt unice, nu veti gasi bucate similare in orice alt oras din Italia. Majoritatea unitatilor gastronomice beneficiaza de o vedere panoramica uimitoare asupra reperelor semnificative. Restaurantele locale si cafenelele sunt locul perfect pentru o ceasca de cafea intr-o dupa-amiaza insorita, moment ideal pentru odihna.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaPisa
Scroll to Top