Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaCatania

Catania (0)

Orasul Catania este situat in partea de est a Siciliei, in apropierea vulcanului Etna. Viata orasului este dependenta in totalitate de starea de spirit a vulcanului glorios. In timpul indelungatei sale istorii Catania a fost pur si simplu ingropata sub straturile de cenusa. Cu toate acestea, datorita locuitorilor harnici si sarguinciosi, obiective istorice si arhitecturale ale orasului au fost tinute in siguranta. Teatrul antic roman este principala atractie arhitecturala a orasului, putand aduna peste 7000 de oameni. In apropiere se afla teatrul Odeon, folosit ca loc de repetitie pentru corul de sex masculin.

 

Mai mult decat atat, in timp ce faceti o plimbare prin Piata Stesicoro puteti vedea ruinele amfiteatrului roman antic, a carui inaltimea a fost de peste 30 de metri, in vremurile de demult aici putandu-se aduna cu usurinta peste 16 mii de spectatori.  O alta atractie pitoreasca este Duomo, unde se gaseste o fantana facuta in forma unui elefant. Acest animal frumos si puternic este simbolul Cataniei pornind de la 1200, alegerea facandu-se de la faptul ca in antichitate au existat multi elefanti care protejau localnicii de  animale salbatice. In afara de bogata  culturala Catania ofera oaspetilor sai o gama larga de divertisment.

 

Turistii vor gasi aici diverse cluburi si restaurante. Viata de noapte este atat de naturala aici, incat multe localuri au deschis non-stop. CunoscatorIi artei teatrale nu se vor plictisi in Catania, deoarece exista 25 de teatre care isi asteapta spectatorii. Bucataria local este o combinatie unica greceasca, araba, spaniola si italiana. Cand vine vorba despre traditiile din bucataria araba, aceasta este cu siguranta se remarca prin utilizarea frecventa a ingredientelor, cum ar fi fructe uscate, ierburi si condimente, precum si orez, in numeroase mancaruri nationale. Orezul este cea mai comuna garnitura si, in functie de componenta folosita poate deveni, de asemenea, un mare plus pentru carne si diverse deserturi creative.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaCatania
Scroll to Top