Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaBari

Bari (0)

Bari este un oras mare destul modern, care a reusit sa isi pastreze atmosfera unica de confort, de obicei valabila doar pentru orasele mici. In acest oras cladiri vechi si castele gotice se imbina cu noi centre comerciale si restaurante, facand din Bari un loc atractiv si elegant. Cea mai populara plaja din statiune este numita Pane e Pomodoro. Daca mergeti de-a lungul acesteia, puteti ajunge in centrul orasului,  locul unde sunt adunate cele mai populare obiective turistice arhitecturale si istorice din Bari. Castello Normanno Svevo, care a fost construit in 1132, este unul dintre obiectivele turistice cele mai notabile ale orasului.

 

Castelul a fost pentru o lunga perioada de timp folosit ca punct de comanda principal al orasului, iar astazi, detine cel mai faimos muzeu al orasului care prezinta colectii mari de artefacte naturale, istorice, arhitecturale si de arta. Cele mai faimoase cladiri arhitecturale mentionate in perioada baroca sunt Catedrala Sf. Nicolae si Bazilica construite in urma cu o mie de ani. Daca ziua este perfecta pentru excursii si plimbari fara graba pe vai umbrite, noapte se transforma intr-o discoteca  zgomotoasa. Zeci de baruri, pub-uri si restaurante de noapte asteapta sa isi distreze vizitatorii pana in zorii zilei. Bucataria nationala din Bari se distinge prin cea mai larga gama de feluri de mancare de legume, produse de patiserie si paste traditionale cu diverse sosuri si garnituri.

 

Vizitatorii numesc Orecchietteca, formata din paste, alaturi de paste si napi, ca fiind unul dintre feluri de mancare nationale cele mai originale si exotice. Orasul Bari si-a castigat faima internationala pentru o sarbatoare religioasa care este celebrata in fiecare an si atrage un numar foarte mare de pelerini din intreaga lume. Aceasta este faimoasa sarbatoare de Sf. Nicolae, care este sarbatorita timp de trei zile, zile  in care a avut loc transferul sfintele moaste ale Sf. Nicolae la Bazilica.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaBari
Scroll to Top