Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaBardolino

Bardolino (0)

Bardolino este un sat ciudat, fermecator, cu strazi vechi bine intretinute si un port unde iahturi plutesc la mal. Orasul are origini antice, cladiri de culoarea pitoresti in culori pastelate si o pozitie superba pe malul lacului. Aproape de unele dintre atractiile principale din Italia pentru cei care aleg sa mearga in vacanta impreuna cu familia, precum si, alaturi de mai multe podgorii si plantatii de maslini, acesta este o statiune de vacanta, care are ceva pentru toate gusturile. Bardolino are o piata plina de viata si un centru medieval, cu doua biserici pe care merita sa le vizitati: San Severo, care dateaza din secolul al XI-lea, si San Zeno, care este chiar mai veche, fiind construita in secolul al optulea.

 

Exista, de asemenea, o serie de muzee dedicate vinului si  uleiului de masline.Pe malul sudic al Lacului Garda este pitorescul Sirmione, o data un spa roman. Vizitatorii vin aici, de asemenea, pentru a vedea Castelul de basm Scaligero. La nord de Bardolino este Malcesine, unde o telecabina ruleaza pana la Monte Baldo, un munte care este popular printre pietoni si biciclisti. La Bardolino, exista plaje cu pietris si  o portiune de plaja cu nisip doar la sud la Lazise. Punta San Vigilio, mai la nord, are o intindere foarte popular de plaja, iar statiunile din nord sunt potrivite pentru cei care fac scuba-diving si windsurf, in special Malcesine si Riva del Garda.

 

Verona, cel mai apropiat oras, este cunoscut pentru povestea lui Romeo si a Julietei  din opera lui Shakespeare, precum si pentru unul dintre festivaluri de opera cele mai faimoase din Europa. La Verona se gasesc o multime de magazine, strazi elegante șsi situri istorice, cum ar fi amfiteatrul roman magnifica, care merita o vizita daca ajungeti in zona.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaBardolino
Scroll to Top