Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaNapoli

Napoli (0)

Napoli este cunoscuta ca o destinatie de vacanta populara, asa ca distractia nu se opreste aici zi si noapte, si exista intotdeauna atat de multi vizitatori, in orice moment al anului. Multi oameni numesc Napoli capitala artei si arhitecturii, datorita numarului mare de muzee si monumente istorice. Muzeul National, care a fost fondat in secolul al XVIII-lea, este cea mai faimoasa atractie culturala a orasului. Acesta prezinta o colectie mare de elemente de arta antice. Primul etaj al muzeului este dedicat in intregime sculpturii, iar al doilea are picturi frumoase si mozaicuri. Partea centrala a orasului este in Piazza del Plebiscito Square. Aici se afla Catedrala St. Francis,  fondata in onoarea caderii lui Napoleon si este considerata unul dintre cele mai importante locuri sacre din Italia.

 

Veti gasi, de asemenea, un alt loc de arhitectura important in apropiere, Palatul Regal, a carei constructie a fost terminata in 1600.  Castelul dell'Ovo  fondat de romani este un alt site arhitectural notabil din oras. Astazi, castelul stocheaza expozitia de la Muzeul de Istorie Antica si o colectie mare de descoperiri arheologice. Cand vine vorba de divertisment, orasul detine numeroase restaurante si cafenele. Daca vizitati Napoli in luna mai, atunci ar trebui sa participati la un concurs culinar, Festivalul de pizza.

 

Iubitorii de cluburi vor gasi cu siguranta mult mai interesanta  Piazza Sannazzaro, San Pasquale di Chiaia si cartiere Lungomare Mergellina unde se afla cele mai bune cluburi de noapte ale orasului. Calatorii pofticiosi, pur si simplu nu pot parasi acest oras fara a vizita pizzeria Brandi cel putin o data,  aceasta fiind cea mai veche pizzerie din oras. Daca sunteti in cautarea celor mai bune paste italiene, le veti gasi in restaurantul Da Umberto, si daca vreti sa faceti cumparaturi, mergeti la Galeria Umberto, cel mai mare centru comercial al orasului.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiItaliaNapoli
Scroll to Top