Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiIsrael

Israel (0)

Israelul a fost intotdeauna o destinatie ademenitoare. Din vremurile biblice pana in ziua de azi, aceasta felie de pamant sfant a atras mult timp vizitatorii. Casa pentru Muntele Maslinilor, Marea Galileii si portul vechi din Jaffa, e greu sa mergi oriunde in Israel fara sa gasesti un loc  fara o semnificatie religioasa. Desi, nici unul, nu se compara cu orasul sfant din Ierusalim. Sacru pentru evrei, musulmani si crestini, aceasta metropola veche este proclamata atat Israel si Palestina, iar statutul sau ramane unul dintre aspectele fundamentale ale conflictului israeliano-palestinian.

 

Dar orizontul  uimitor al Ierusalimului contrazice peisajul politic, cu cele mai frumoase clopotnite, minarete izbitoare si domul de aur de la Moscheea Aqsa Al.  Tel Aviv-ul are cu totul o alta poveste. Inima comerciala si politica a Israelului, este un oras cu zgarie-nori stralucitori, strazi aglomerate si plaje cu nisip, precum si galerii de arta contemporana, restaurante excelente. Destul de contrastant este Jaffa, un oras-port istoric cu piete intinse, docuri pietruite si zidurile in ruine ale orasului. Aceasta juxtapunere de vechi si nou este tipica in Israel, unde orasele antice, cum ar fi Nazaret si Akko existau alaturi de metropole moderne cum ar fi Haifa și Eilat. Peisajele Israelului sunt la fel de diverse.

 

Muntii, deserturile si vaile fertile, toate pot fi gasite in acest mix al Orientului Mijlociu, in timp ce Marea Moarta, Marea Roșse, Marea Galileii, dar si coastele mediteraneene ofera totul, de la spectacole geologice la statiuni de vacanta pe malul marii. Cunoscut sub numele de casa copilariei lui Iisus si scena buneivestiri  a Mariei, Nazaretul atrage zeci de pelerini din intreaga lume. Orasul crestin predominant arab, este locul unde mici benzi, pietruite apar intre biserici, moschei si pietele specifice, numite souk, mereu ocupate.  Israelul este o natiune frumoasa si seducatoare, destul de aparta fata de oricare alt loc de pe pamant, care merita vizitata.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiIsrael
Scroll to Top