Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiGreciaThasos

Thasos (0)

Insula cu plaje de cristal si verdeata luxurianta, Thassoseste insula nordica a Marii Egee, foarte aproape de coastele pe continent. Ideala pentru vacante de familie si pentru relaxare, insula Thassos are plaje superbe, fie organizate sau total izolate. Satele montane din interioare au arhitectura traditionala, cu case de piatra, strazi asfaltate si acoperisuri gri. Peisajul din jur este perfect pentru drumeti cu cai care duc spre locuri abandonate, ruine ale castelului si pesteri. Unul dintre cele mai bune lucruri din Thasos sunt sirul de plaje frumoase care puncteaza coasta.


Plaje de vis si mici golfuri ascunse cu apa albastra spumanta si pini care ajung pana la malul marii creeaza unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Insula ofera, de asemenea, o serie de obiective turistice pentru ca vacanta sa fie cat mai interesanta. Pentru inceput, puteti inchiria o masina pentru a merge la  Ypsarion, de unde veti avea o priveliste spectaculoasa a intregii insule. De asemenea, nu ratati este Agora antica sau  Manastirea Arhanghelului Mihail pentru o  vedere minunata asupra Marii Egee. Calatoria poate fi combinata cu o vizita la Theologos, un sat reprezentativ pentru Thasos, unde modul de viata traditional inca predomina.


Satul de munte este caracterizat cu o frumusete naturala si ofera o evadare linistita din viata de pe plaja activa sau agitatia orasului. Multe din satele de pe coasta din Thassos sunt imaginea perfecta cu porturile lor si barcile de pescuit mici plutind pe ape. Este o placere sa stai la una dintre tavernele in apropierea malul marii, sa savurezi o bautura si sa le privesti. Orasul principal este Limenas, situat pe coasta de nord, si merita vizitat in timpul vacanta din Thassos. Cladirile moderne exista alaturi de ruine arheologice, temple antice, teatre, bazilici si pereti antici care fac din Limenas un loc interesant  incarcat de istorie.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiGreciaThasos
Scroll to Top