Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiGreciaParga

Parga (4)

Parga este cea mai populara destinatie din timpul sezonului estival in Epir. Acest oras mic este situat intr-un golf retras de la Marea Ionica si creeaza sentimental ca te-ai afla pe o insula. Casele colorate din Parga sunt construite de-a lungul pantei unui munte, oferind o vedere frumoasa spre mare. Parga este caracterizata de caracterul traditional al zonei si  peisajul verde. Are cate ceva pentru fiecare vizitator, atat  pentru turistii conventionali cat si cei mai aventurosi, deoarece exista mai multe puncte cosmopolite, precum si locuri linistite pentru relaxare.

 

Turismul in Parga poate fi combinat cu vizite la insulele apropiate din Corfu și Paxil.  Printre atractiile principale ale orasului se numara Castelul Venetian din Parga, situat pe varful unui deal cu vedere la oras, folosit in trecut pentru a proteja orasul de continent si mare. Construit initial de catre locuitori, a fost reconstruit de catre venetieni, care l-au transformat intr-o cetate puternica. Astazi, Castelul din Parga este un exponent al arhitecturii venetiene, are unele detalii interesante, cum ar fi Leul de la Venetia la intrare, embleme ale Ali Pasa, unele inscriptii si o cale secreta la mare. Amplasarea acestui castel ofera in mod evident vederi magnifice asupra orasului si  tarmului.

 

De asemenea, este o zona linistit pentru o plimbare pe aleile de piatra incarcate de istorie.  In afara de siturile arheologice, Parga are, de asemenea, un peisaj frumos. O mare parte din verdeata din jurul orasului este formata din maslini imensi, plantati de venetieni ajunsi in zona in secolul al XVI-lea. De fapt, productia de ulei de masline reprezinta un venit major pentru majoritatea locuitorii. Dar, dintre toate Parga este renumita pentru plajele uimitoare cu apa exotica. Cu o locatie convenabila in vestul Greciei, Parga este o baza buna pentru excursiile de o zi la Sivota, Preveza si chiar Lefkada.

 

Vila Bacoli PARGA - 7 nopti/8 zile, 708 euro, Early booking!

Vila Bacoli - Charter Avion Parga 2016 »…
708 euro/persoana Citeşte mai departe ...

Hotel Apartments Elena PARGA - 7 nopti/8 zile, 687 euro, Early booking!

Hotel Apartments Elena - Charter Avion Parga 2016…
687 euro/persoana Citeşte mai departe ...

Vila Dimitrakis PARGA - 7 nopti/8 zile, 586 euro, Early booking!

Vila Dimitrakis - Charter Avion Parga 2016 »…
586 euro/persoana Citeşte mai departe ...

Vila Billis PARGA - 7 nopti/8 zile, 580 euro, Early booking!

Vila Billis - Charter Avion Parga 2016 »…
580 euro/persoana Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiGreciaParga
Scroll to Top