Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiGreciaHalkidiki

Halkidiki (1)

Halkidiki este cea mai populara destinatie turistica din nordul Greciei. Acesta este de fapt o peninsula cu trei peninsule mici, cunoscute sub numele de cele trei laturi ale peninsulei Halkidiki din Grecia. Prima se numeste Kassandra si are statiuni turistice populare cu plaje organizate. A doua peninsula este Sithonia si are statiuni mai putin organizate si mai multe golfuri izolate. Cea de-a treia peninsula, Muntele Athos, este o comunitate monahala unde intrarea este permisa doar barbatilor si asta cu permisiune speciala.

 

Foarte interesanta este o excursie cu barca de la Ouranoupolis care face turul de la Muntelui Athos, o regiune cu plaje minunate si manastiri bizantine impresionante. De asemenea, una dintre cele mai cautate atractii este pestera Petralona, situata aproape de Nea Moudania, la 300 de metri deasupra nivelului marii la poalele de vest ale Muntelui Katsika in Halkidiki, Macedonia. Este faimoasa la nivel mondial pentru decorarea cu stalactite si stalagmite, precum si pentru un craniu fosilizat si oase de Archanthropus din Petralona. Camerele foto si telefoanele mobile nu sunt permise in  pestera, deoarece lumina creata de camera foto poate provoca leziuni grave pentru stalactite și stalagmite. Halkidiki este considerata una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din Grecia.

 

Plajele sale lungi si nisipoase, peisajele uimitoare, vegetatia luxurianta si satele de pe litoral au facut zona populara pentru vacanta de vara, care atrage de mii de vizitatori in fiecare an. Vacantele  in Halkidiki sunt ideale pentru toata lumea, de la plajele linistite  de pe Sithonia, la noptile pline de agitatie pe Cassandra. Capitala Halkidiki este Poligiros, care este situata in centrul peninsulei, la 69 kilometri de Salonic. Unele dintre atractiile  care pot face din Halkidiki mai atractiva pentru persoanele in cautare de aventura sunt unele sporturi extreme, cum ar fi safari cu jeep-ul. Facilitatile turistice sunt destule in frumoasele statiuni din Halkidiki.

 

Vacanta la Marea Egee - Halkidiki - 10 zile/7+2 nopti - plecari in fiecare vineri

Plecari in fiecare vineri; Durata: 10 zile/7+2 nopti;…
de la 103 Euro/persoana/noapte Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiGreciaHalkidiki
Scroll to Top