Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiEgiptSharm el Sheikh

Sharm El Sheikh (12)

Cu soare si ape calde pe tot parcursul anului, Sharm El Sheikh este cea mai apropiata destinatie de Europa, unde va puteti bucura de soare, face scufundari la recife de corali uimitoare  in orice moment aveti nevoie de o pauza de la rutina. Clima este minunata si uscata pe tot parcursul anului, cu temperature de aproximativ 20 grade Celsius chiar si in timpul iernii. Sharm El Sheikh se mandreste cu cea mai larga gama de distractie, ape incitante  si sporturi extreme: in afara de scufundari, snorkeling, navigatiee, windsulfing si kite-surfing, puteti incerca chiar  sa sariti cu parasuta dintr-un un elicopter la urmatoarea vacanta din Sharm El Sheikh.

 

Pentru cele mai bune scufundari mergeti la Ras Mohammed, prima arie proejata din Egipt,  o zona de renume mondial cu mai multe locatii de top de scufundare. Zona de Ras Mohammed este un promontoriu format de corali antici,  fiind incontestabil una dintre cele mai frumoase locuri din Sinai. Mai mult decat atat, de la Sharm El Sheikh, puteti rezerva cu usurinta excursii si safari in apropierea desertului Sinai, puteti descoperi uimitoarea Manastire Sfanta Ecaterina, sau impunatorii Munti Sinai.  

 

In interiorul orasului, Naama Bay este locatia cea mai agitate, in timp  ce orasul vechi este locul unde ar trebui sa mergeti pentru cumparaturi si suveniruri. Puteti, de asemenea, sa va indreptati spre Sharm El Sheikh pentru o vacanta de wellness si rasfat. Orasul detine cele mai faimoase si profesionale spa-uri din Egipt. Adaugati la toate acestea noptile nesfarsite petrecute la baruri locale, cluburile de noapte si  dansurile pe plaja noaptea, precum si,  magia unui safari  in peisajul muntos al desertul Sinai si o sa vedeti  de ce Sharm El Sheikh este considerat ca fiind una dintre cele mai bune destinatii de vacanta din lume. Sharm El Sheikh are de toate pentru a  va face vacanta o experienta de neuitat.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiEgiptSharm el Sheikh
Scroll to Top