Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCroatiaSplit

Split (0)

Cu vedere la Marea Adriatica si sustinut de Muntii Dinarici, orasul splendid al Dalmatiei,  Split este un muzeu viu. Construit pe un vechi palat vechi de 1.700 de ani, cu o arhitectura Romana antica, acesta reprezinta un fundal antic pentru viata moderna, unde buticuri de moda si cafenele ciudate se intercaleaza cu ruinele cetatii imperiale. Casa de vacanta a imparatului roman Diocletian ramane atractia cea mai populara printre turisti, datorita  eforturilor sale arhitecturale de acum aproape 2000 de ani. In centrul orasului vechi se afla fortificatiile antice ale Palatul lui Diocletian, impreuna cu mai multe muzee care gazduiesc artefactele descoperite in interior.

 

Dar orasul Split nu este format numai din ruinele romane, acesta are propria promenada plina de viata. Destinatie pentru numeroase festivaluri, sarbatori si mitinguri politice de zi, ea devine din ce in ce plina de farmec odata cu lasarea intunericului. Dar petrecerea nu se termina la lasarea serii, viata de noapte este o afacere pentru localnici si turisti deopotriva, si cluburile raman deschise pana la primele ore indiferent de ziua  saptamanii. Cea mai aglomerata plaja din Split, Bacvice, isi datoreaza popularitatea in mare parte datorita locatiei centrale si amplasarii in proximitatea  complexului de divertisment Bacvice.  

 

Split este poarta de acces penru cele mai multe dintre aceste insule dalmate centrale, inclusiv Brač, Hvar si Šolta, precum si, pentru cele mai indepartate Vis, Korcula si Lastovo.  Nu trebuie sa plecati din Split fara sa descoperiti una dintre cele mai bune bine pastrate secretele, si anume, Enoteka Terra, unul dintre cele mai exclusiviste baruri de vin din Croatia. Climatul din Croatia variat, cu conditii climatice continentale interioare si influenta mediteraneana, astfel incat sezonul de varf este intre lunile iulie-august, cand temperaturile sunt intre 20 -30 grade Celsius.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCroatiaSplit
Scroll to Top