Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCroatiaPula

Pula (0)

Pula este unul dintre orasele cele mai autentice si mai complexe din Istria. Spre deosebire de alte destinatii din Istria, Pula are o viata infloritoare in afara vietii turistice. Este un important centru de constructii navale, o industrie care dateaza din vremea cand acesta a fost un important port naval sub imperiul Austro-Ungar. Chiar si romanilor le-a placut pozitia orasului si l-au facut centru administrativ. Centrul istoric este, in principal dedicat afacerilor, guvernului si comertului. In timpul zilei turistii merg pe plaja si pe timp de noapte, isi pot face de cap la unul dintre restaurantele sau localuri de noapte, care sunt imprastiate in intreaga peninsula.

 

Cele mai multe dintre hotelurile din Pula sunt, de asemenea, pe Verudela peninsula.  Cea mai renumita atractie in Pula, este desigur, amfiteatrul roman, care este numit Arena. Construit in timpul secolul I  si terminat sub domnia imparatului Flavius, acest amfiteatru este al saselea cel mai mare din lume, de cele care inca exista. Structura cu trei etaje a tinut locul pentru 23.000 de spectatori in vremea romanilor, iar astazi gazduieste numeroase concerte si evenimente pe tot parcursul anului, inclusiv Festival de Film de la Pula. De asemenea, Templul lui Augustus,  construit in timpul 2-14 inainte de Hristos in cinstea imparatului Augustus,  se afla la un loc alaturi de un alt templu Dianei, din care a mai ramas dar o mica parte.

 

Templul contine acum sculptura romana. Forumul, unde se afla Templul lui Augustus, a fost o data piata principala din epoca. In timpul lunilor de vara, un autobus fac un tur al principalelor puncte de atractie din oras. In ceea ce pribeste plaja, peninsula Verudela se afl ala 2 kilometri de centrul orasului. . Alte exemple de plaje sunt: Valkana Beach, Hawaii Beach, Kolumbarica Beach si plaja Debeljak, de obicei cele mai populare printre localnici.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCroatiaPula
Scroll to Top