Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCroatiaInsula Krk

Insula Krk (0)

Insula Krk este adesea numita Perla insulelor croate. Teritoriul insulei este acoperit de paduri dese, plantatii de maslini si vita de vie frumoasa care creste in apropierea rocilor. Sunt mai multe statiuni importante de  insula care si- au castigat demult popularitatea printre turisti. Aici puteti gasi o mare varietate de facilitati sportive, inclusiv terenuri de baschet si volei, terenuri de tenis si terenuri de golf, precum si plaje pentru sporturi nautice. Gurmanzii vor aprecia o selectie larga de restaurante si baruri. Unele dintre ele ofera oaspetilor cele mai bune preparate nationale, dar si alte delicatese exotice. In partea de vest a insulei este orasul Malinska, care este ocupat in mare parte de promenade.

 

Plimbarea prin parcuri umbroase si alei este mereu binevenita, mai ales in vacanta. Statiunea Haludovo merita , cu siguranta o vizita,  si nu este nevoie de  mai mult de zece minute pentru a ajunge acolo. Acesta este locul unde iubitorii vietii  se vor simti minunat. Sali de dans, baruri, cluburi de noapte si restaurante, isi asteapta vizitatorii in fiecare seara. Satul Baska, in partea de sud est a insulei este destinata in principal  celor care adora pescuitul. Centrul cultural si istoric al insulei este capitala, orasul Krk. In centrul orasului se afla Vela Plaza, inconjurata de dealuri inalte. Orasul a fost Forum Roman din Evul Mediu, consiliul, primarie de pe insula fiind construite in acea epocă.

 

Printre site-urile religioase, se numara Catedrala construita in secolul al XII-lea, Bazilica Sftul Quirinus, precum si Muzeul de Arta Religioasa. Cea mai mare insula a Croatiei nu duce lipsa de traditii culinare interesante si restaurante excelente, astfel incat chiar si cei mai exigenti gurmanzi s-ar bucura de o vacanta pe insula Krk. Specialitatea gastronomica este reprezentata de konobas, asa numitele taverne mici de familie, unde puteti gusta cele mai populare specialitati nationale preparate realizate dupa retete clasice.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCroatiaInsula Krk
Scroll to Top