Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCroatiaHvar

Hvar (0)

Frecvent denumit ca fiind "noul St-Tropez", Hvar este un oras plin de stralucire, unde iahturile luxoase aluneca in voie pe apele din jur, iar strazile captusite cu case venetiene, recent renovate sunt un fundal pentru vizitatori din toate categoriile sociale. De la cei care vor sa mearga in luna de miere, la pensionari si cei care adora sa mearga in drumetii, toata lumea vrea sa vada ce are orasul-port de oferit mai bun. In primul rand, un lucru special fata de alte locatii este soarele. 

 

Insula Hvar are 2718 ore de soare pe an, ceea ce o face cea mai insorita insula din Croatia. Puteti conta pe soarele Adriatic in timpul iernii, la fel cum puteti conta pe insulele  care se zaresc in larg, pentru a face din vacanta in Hvar una cu adevarat speciala. Chiar si atunci cand apune soarele, Hvar straluceste, aici existand cu cea mai buna viata de noapte de pe Marea Adriatica. Barurile si cafenele de pe Harborside sunt deschise pana dimineata, si va asteapta sa va incepeti seara dupa ce v-ati relaxat la soare.  Dar nu totul se rezuma la oras.

 

Orasul Hvar  este o baza excelenta pentru a explora insula, dar exista, de asemenea Stari Grad, portul mic din Jelsa, satul pitoresc  Vrboska sau porturi chiar mai minuscule, cum este Milna pe coasta de sud. Cele mai minunate sunt excursii de o zi oferite pe Insulele Pakleni in largul  marii, care oferă, de asemenea, peisaje subacvatice excelente pentru cei care vor sa faca scuba-diving. Cazarea este extrem de cautata mai ales in timpul sezonului estival, de aceea este recomandat sa faceti o rezervare din timp. Cei mai multi turisti stau in Hvar Town, deoarece este cel mai frumos, dar Stari Grad si Jelsa sunt cateva repere mai linistite, daca nu vreti sa parasiti insula.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCroatiaHvar
Scroll to Top