Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCipruLimassol

Limassol (0)

Cu unele dintre cele mai importante si impresionante ruine arheologice din Cipru, orasul de pe litoral, Limassol este cel mai mare municipiu al insulei. Limassol este cel mai bine explorat pe jos, fiind impartit in doua districte principale. Istoricul  Oras Vechi cuprinde atat cartierul turc original si portul vechi, in timp ce districtul mai commercial, Potamos Germasogeias situat trei kilometri, este o statiune turistica majora, cu hoteluri, baruri si cluburi din belsug. Principalele atractii din Limassol se afla pe coasta meriteraneana, unde puteti sa va bucurati de soarele puternic  pe plaje, cum ar fi a lui Aphrodite, Avdimou, Guvernatorul, Kourion, Mile Lady si Pissouri Bay.

 

Scuba diving este, de asemenea, extrem de popular in intreaga statiune, unde epava Pharses II si diverse iahturi se gasesc in apele invecinate.  In Limasol exista unele repere istorice cipriote, de o mare importanta ape pe care nu ar trebui sa le ratati .Castelul Limasol este inconjurat de gradini tropicale mediteraneene, iar dupa o o plimbare de doua minute Grand Mosque este greu de ratat. Daca sunteti in vizita la Castelul Lemesos, atunci veti gasi, fara indoiala, Muzeul Medieval, un punct culminant cu relicve medievale si bizantine  destul de intrigante. Pentru mai multe informatii despre patrimoniul din Limassol, asigurati-va ca  verificati Muzeul de Arheologie locala si Muzeul de Arta Populara.  

 

Ca si capitala regionala si centrul administrativ, orasul Limassol este inconjurat de locuri de interes. Excursiile de o zi la podgoriile si satele din jurul muntilor Troodos sunt populare. Daca vreti sa mergeti mai departe cu vizitele puteti explora  siturile arheologice din vechiul Amathos  Kourion Ancient. Pitorescul castel Kolossi este o alta atractie in apropiere si dateaza din secolul al XIII-lea. De asemenea, buticuri vechi traditionale si hanuri intunecate, unde cipriotii savureaza celebrul Brandy se schimba rapid in centre comerciale moderne si restaurante. Limassol este cunoscut pentru festivalurile sale de vin celebre care au loc in luna august.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCipruLimassol
Scroll to Top