Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCipruLarnaca

Larnaca (0)

Orasul port situat pe coasta de sud a Ciprului, Larnaca este al doilea cel mai mare port comercial al insulei. In plus fata de preocuparile comerciale, Larnaca  s-a transformat recent intr-un oras-statiune, plin de atractii istorice. Fondata de fenicieni si initial numita Kition, Larnaca a apartinut initial  Imperiului Persan. In timpul evului mediu, Larnaca a suferit mai multe cutremure, distrugeri care pot fi vazute in multe din ruinele antice. Aceste ruine alcatuiesc unele dintre cele mai importante site-uri din toata Larnaca. Ruinele antice Kitium dateaza din secolul al XIII-lea si sunt construite de greci, incluzand resturi ale zidurile ciclopice si complexul de cinci temple antice.  Un punct de reper uimitor in Larnaca este lacul sarat Larnaca.

 

Umplut cu apa de ploaie in timpul sezoanelor de iarna, acest lac detine pasari flamingo si nenumarate alte forme de animale salbatice, un adevarat deliciu pentru iubitorii de natura. Pe malurile vestice ale acestui lac este Hala Sultan Tekke, o manastire veche musulmana, care detine mormantul lui Umm Haram, mama vitrega a profetului Mahomed. Deoarece Larnaca este situata direct pe malul marii, exista mai multe plaje uimitoare, care sunt un must-have, atunci cand vreti sa scapati de aglomeratia din oras. Plajele sunt dotate cu dusuri si vestiare, majoritatea dintre ele avand umbrele de plaja, protectie de soare si sezlonguri pentru inchiriat.

 

Cele trei plaje situate de-a lungul celui mai popular tarm din Larnaca sunt McKenzie, Phinikoudes si Yanathes. Daca aveti mai multe zile la dispozitie, la o scurta distanta cu masina se afla satul Lefkara, renumita pentru dantela manuala.  Situat la poalele Muntilor Sotira, satul are strazi pitoresti pietruite  si o arhitectura uimitoare. O experienta cu adevarat uimitoare, o excursie la Lefkara va permite sa traiti istorie pe viu, mai degraba decat sa invatati despre ea intr-un muzeu.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCipruLarnaca
Scroll to Top