Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCipru

Cipru (0)

Cipru este o insula incantatoare, cufundata in mit, plina de romantism. Cipru si-a intampinat vizitatorii de-a lungul miilor de ani, pe aici plimbandu-se romani, greci si arabi, fiecare dintre acestia lasandu-si amprenta asupra culturii insulei. O vacanta in Cipru ofera plaje superbe, sate izolate si statiuni cosmopolite  pentru multimea de vizitatori. De la statiuni pline de viata, unde puteti dansa toata noaptea, la sate traditionale cipriote, sus in Muntii Troodos, veti gasi strazi pietruite care vor contrasta puternic cu hotelurile moderne de pe malul marii. Daca vreti sa va relaxati intr-un pur si simplu idilic, experimentati tavernele prietenoase si primirea traditional cipriota din satul Larnaca, cel mai vechi oras de pe insula. Pe coasta de sud-vest, Paphos este locul ideal unde puteti explora istoria antica a insulei.

 

Pentru o atmosfera de petrecere intreaga zi, plaja Nissi Beach este greu de invins. Situata pe coasta de est,  nisipurile albe, ape turcoaz o fac una dintre cele mai bune plaje din Cipru. Savurati un cocktail la unul dintre barurile de pe plaja care sunt renumite pentru atmosfera vibranta, sau incercati unul dintre multimea de sporturi nautice pe care le pun la dispozitie. In apropiere, Fig Tree Bay Beach este un loc perfect pentru cei care aleg sa mearga in vacanta impreaun cu familia. Apele de mica adancime sunt ideale pentru cei mici. Unul dintre cele mai populare locuri din Cipru este Casa Paphos a lui Dionysius.  O vila romana restaurata, atrage vizitatori din intreaga lume pentru colectia sa de mozaicuri complexe. La nord de Paphos, veti gasi siteul antic cunoscut sub numele de Mormantul Regilor. Aici, se odihnesc 100 de aristocrati greci. Din punctul de vedere al bucatariei, pentru o gustare autentice din Cipru, vizitati o taverna si incercati colectia de vase mici, cunoscute ca meze. Un preparat cipriot clasic este afelia, care consta in bucati suculente din carne de porc, gatite incet in vin rosu cu seminte de coriandru picant.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiCipru
Scroll to Top