Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaVeliko Turnovo

Veliko Turnovo (0)

Fiind unul dintre cele mai vechi orase din Bulgaria, Veliko Tarnovo este cufundat in cinci mii de ani de istorie. Acest oras mic, pitoresc detine unul din monumentele grandioase medievale din Europa, Cetatea Tsaravets. Daca nu ati fost in Bulgaria inainte, acesta este cu siguranta una dintre destinatiile pe care trebuie sa le vedeti. Orasul este bogat in muzee si situri istorice, si este un punct de oprire popular pentru calatorii  care se indreapta de la un capat al tarii la altul. Acest oras linistit, mic are un castel frumos, trasee montane in apropiere, precum si manastiri care merita exploatate.

 

Acesta este un loc minunat pentru a merge in unele drumetii, existand un numar de locuri frumoase. Dealul Sveta Gora este un loc frumos pentru a incepe. Una dintre cele mai faimoase strazi din Veliko, Samovodska Charshia, este un loc elegant de explorat. Exista o gramada de magazine de antichitati de  verificat, precum si magazine de artizanat locale. Cetatea Tsaravets –este un castel medieval care a servit ca fortareata in al doilea imperiu bulgar. Este considerat unul dintre cele mai populare atractii din Bulgaria si merita o vizita.

 

Este usor de luat un autobuz pana aici, unde puteti petrece toata ziua explorand diverse cladiri si locuinte. Faceti o excursie la Arbanassi, un sat mic din afara Veliko Tarnovo. De aici se poate o priveliste de ansamblu asupra orasului, si exista o multime de arhitectura interesanta care sa fie exploatata. Exista, de asemenea o curte mare in centrul orasului, cu un restaurant interesant unde mancarea este delicioasa. Admirati Biserica Sfantul Petru si Pavel, una dintre putinele biserici din acest oras, care a fost in functiune din Evul Mediu. Initial construita in secolul al XIII-lea, aceasta este cu adevarat o bucata fascinanta de istorie. Intrarea este un optional 4 dolari, cu o suplimentare de 3 dolari, daca vreti sa faceti o fotografie.

 

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaVeliko Turnovo
Scroll to Top