Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaVarna

Varna (0)

Al treilea oras ca marime din Bulgaria, unul dintre orasele cele mai atractive ale tarii, precum si o destinatie de vacanta populara, Varna este cunoscut ca si capitala litoralul bulgaresc si "Perla litoralului Marii Negre". Orasul este dispus in niveluri de-a lungul curbei Varna Bay, si pe langa faptul ca este o popular statiune de plaja, aceasta rivalizeaza cu orasele importante, Sofia si Plovdiv, in bogatia sa de muzee, galerii de arta, cladiri istorice si  divertisment cultural. Catedrala din secolul XIX, Adormirea Maicii Domnului este un punct de reper impresionant, in timp ce ruinele extinse ale bazinelor romane din centrul orasului constituie cea mai mare cladire veche din Bulgaria, datand de la 1700.

 

Varna este principalul port comercial si naval, si are o atmosfera informala, cosmopolita cu un farmec mediteranean creat de climatul insorit, marea calma, promenade pe plaja si acoperisurile din tigla rosie, populare printre turisti. De asemenea, orasul este poarta de acces la statiunile din apropiere, inclusiv Albena si Nisipurile de Aur, numeroase locuri pitoresti de-a lungul coastei fiind, de asemenea  accesibile, cum ar fi rezervatia naturala de la Kamchia si formatiunile de roca maruntite si stancile dramatice de-a lungul coasta Balcicului. Desi nu este cunoscut pentru obiectivele sale turistice, Varna ofera o serie de muzee si atractii pentru a distra vizitatorii atunci cand vremea nu este placuta.

 

Muzeul de Arheologie din Varna are colectii mari de fosile si obiecte culturale, precum si, o serie de galerii de arta, teatre si alte instituții culturale. Varna are o mare selectie de cafenele si restaurante bune, astfel incat sa aveti de unde alege. Va puteti bucura de fructele de mare restaurantul BM Zaliva, sau puteti incerca mancara traditionala bulgara de la Mehana Koleloto. Ca majoritatea destinatiilor de vacanta pe plaja, statiunea bulgara are o serie de cluburi de noapte si baruri pe plaja, toate contribuind la viata de noapte vibranta din Varna.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaVarna
Scroll to Top