Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaSozopol

Sozopol (0)

Sozopol are tot ceea ce un turist ar astepta de la destinatie turistica perfecta: plaja, site-uri naturale,  mese exotice, viata de noapte vibranta, situri istorice si ospitalitate din partea locuitorilor. Sozopol este un oras in Bulgaria, situat in mod special pe litoralul Marii Negre. Deoarece Sozopol este, de asemenea, un sit istoric regiunea este compus din doua parți: orasul vechi si cel nou. Vechiul Sozopol este vizibil prin cladirile sale vechi conservate, strazile vechi si un loc de agrement minunat, in timp ce partea moderna are hoteluri exotice, restaurante, cluburi si multe facilitati de lux.

 

Comuna Sozopol poate fi accesata prin transportul public rutier din marile orase ale Bulgariei. Exista multe site-uri de atractie in Sozopol, de la siturile istorice gasite in orasul vechi, la natura pastrata pe plajele din apropierea coastei. Muzeul arheologic din Sozopol are o mare varietate de elemente istorice din perioada de piatra pana in zilele noastre.In orasul vechi Sozopol este o biserica veche, care are mai mult de cinci sute de ani. Muzeul Etnografic prezinta fiecare aspect al istoriei Sozopol. Este mai mult decat un muzeu cultural, deoarece aici se afla o casa veche, echipata cu toate cele necesare unei gospodarii in vremurile stravechi ale vechiului oras. Exponatele din acest muzeu sunt produse culturale, bijuterii si fotografii ale vechiului Sozopol.

 

Biserica Sfantul Georgi este o  structura iconica pe care trebuie sa o vizitati. Este o biserica veche din Sozopol care a fost construita in cinstea Sfantului Gheorghe. Daca aveti de gand sa vizitati biserica aveti grija nu fiti imbracati cu pantaloni scurti, deoarece codul bisericii nu permite intrarea. Plaja centrala si plaja Harmani sunt singurele  plaje pline de viata din Sozopol, unde la fel ca pe orice alta plaja, se gasesc sporturi de apa, inclusiv pescuit. In ceea ce priveste cazarea, se gasesc o multime de locatii in oras sau pe langa plaja.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaSozopol
Scroll to Top