Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaRazlog

Razlog (0)

Razlog este unul dintre locurile cu adevarat frumoasa din Bulgaria, ascunse printre Muntii Rila, Pirin si Rodopi. Conform legendelor, un razboinic trac si-a invins unul dintre dusmani acolo si a decis sa se stabileasca o asezare  in cinstea victoriei. Numele insemna Victoriei mea. Muzeul de istorie din Razlog pastreaza inca ramasite din perioada tracilor. Trei cetati medievale inconjoara zona, dovedind ca Razlog a fost parte a sistemului de fortificatii medievale din Bulgaria. Unele temple crestine timpurii au fost descoperite acolo, de asemenea. Cele mai vechi dateaza din secolele IV si V.  

 

Orasul Razlog este in mare parte faimos pentru casele sale din asa-numitul stil arhitectural Razlog-Chepino care a fost raspandit in timpul perioadei renascentiste. In prezent, exista 41 de astfel de case in stare buna, unele dintre acestea fiind transformate in muzee de istorie si etnografie. In imediata apropiere, se pot face drumetii la obiectivele turistice naturale si vestigii arheologice. De exemplu, in Muntele Pirin, se pot vizita zonele Iztoka si Krushe protejate cu izvoare de apa minerala din perioada medievala, precum si pesterile Mechata dupka si Propadnaloto.  Cultura si traditiile s-au pastrat in Razlog s-au pastrat pana in zilele noastre. Festivalul koukeri este un eveniment cu adevarat magnific, care are loc in prima zi a noului an. Razlog este unul dintre membrii Federatiei Internationale de orase europene carnaval, ceea ce ii ofera sansa de a gazdui diverse evenimente.

 

Festival folcloric Pirin Pee este un alt eveniment uimitor. Razlog si-a pastrat si alte traditii, cum ar fi concursurile de echitatie care au loc pe Todorovden, in prima saptamana a Postului Mare. Bucataria locala exercita un interes special pentru majoritatea turistilor. Kapama si Choumlek sunt cele doua feluri de mancare locale dintre cele mai populare. Razlog are si alte oportunitati turistice intre care spa si golf. Mai multe cluburi de golf functioneaza in vecinatatilor orasului. Iarna in regiune dureaza destul de mult, dar statiunea Bansko este situata la șase kilometri distanta de Razlog, astfel incat iubitorii sporturilor de iarna pot merge sa schieze.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaRazlog
Scroll to Top