Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaPamporovo

Pamporovo (0)

Unul dintre cele mai importante zone de schi din Bulgaria, Pamporovo este un oras unde se gasesc cele mai accesibile optiuni pentru sporturi de iarna din Europa. Pamporovo se afla in centrul lantului montan Rodopi in sud-vestul Bulgariei, la 260 kilometri de capitala Sofia. Vizitatorii pot gasi aici mai multe proprietati moderne, de 3 si 4 stele situate la baza versantilor, cu investitii similare pentru telescaune rapide, confortabile pe munte. In ciuda planurilor de extindere in curs, gradul de pante ramane foarte modest in comparatie cu zonele cunoscute din Alpi, cu mai puțin de 500 metri de partie.

 

Prin urmare, Pamporovo este cea mai potrivita pentru incepatori si intermediari, si datorita locatiei sale ca una din statiunile cel mai sudice din Europa, este ,de asemenea una dintre cele mai insorite zone de schi de pe continent. In ciuda altitudinii joase, vremii insorite si a climei blande, Pamporovo se bucura de obicei, de ninsoare rezonabila, cu un sezon ce dureaza de la sfarsitul lunii decembrie pana la mijlocul lunii aprilie. Sistemul automat de zapada ajuta la mentinerea zonei acoperite cu zapada pe majoritatea terenului, atunci cand zapada este rara,  existand, de asemenea, imbunatatiri recente la reteaua de transport prin adaugarea de unui teleschiu si  telescaun cu sase locuri.

 

Multe dintre partiile principale incep de la varful Muntelui Snezhanka, care are un turn in partea de sus de unde se poate vedea peisajul superb din jur. In ceea ce priveste schiorii avansati, acestia au optiuni limitate, cea mai renumita partie fiind Snezhanka 2, cunoscuta sub numele de "The Wall". Majoritatea partiilor sunt potrivite pentru incepatori si intermediari, inclusiv  Track Tourist, cu un traseu de 4.2 kilometri lungime de la varf pana la baza. Snowboarderii, intre timp, se pot bucura de distractie in parcul din apropiere, care include, de asemenea, un halfpipe - o partie in forma de U, folosita in sporturile extreme pentru diverse scheme, prima construita in Bulgaria.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaPamporovo
Scroll to Top