Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaBurgas

Burgas (0)

Al patrulea oras ca marime din Bulgaria si cel mai mare port la Marea Neagra, Burgas este un oras plin de viata, compact, bulevardele sale pietonale si cafenele in aer liber dandu-i o ambianta distinct mediteraneana. Acesta reprezinta o baza excelenta pentru a explora statiunile din apropiere, precum si pentru admiratul pasarilor pe lacuri pasnice. Burgas are o plaja lunga, langa care se afla Marine Park o zona destul de populara. Sezonul estival incepe de la inceputul lunii iunie, de cand orasul se umple si hotelurile sunt pline. Desi nu este renumita ca destinatie de plaja, Burgas este un oras de pe litoral care ofera o  multime de atractii si divertisment.

 

Plaja destul de lunga, este locul perfect pentru inot sau pur si simplu lenevit, in timp ce vanturile puternice din zona creeaza conditii bune pentru windsurfing. De asemenea, in zona de nord mai putin aglomerata se poate face kitesurfing. Oraselul cu strazile sale pietonale sunt usor de explorat, in zona gasindu-se cateva muzee si galerii placute. Galeria de arta Petko Zadgorski , adapostita in sinagoga veche, are trei etaje de tablouri, inclusiv religioase, icoane din secolul al XVII-lea si artisti contemporani bulgari. Frescele din interiorul sumbru laminate, Sveti Sveti Chiril si Metodiu sunt uimitoare. Opera din Burgas are spectacole pe tot parcursul anului, iar in timpul verii orasul gazduieste o serie de festivaluri, inclusiv vara Festivalul anual International de Folclor de la Teatrul Open-Air.

 

Parcul Primorski, de asemenea, cunoscut sub numele Sea Garden este intotdeauna popular printre familii, unde cei mici se pot bucura de o multime de jucarii, de la carusul pana la castel, aici fiind intotdeauna un talmes-balmes. Spre mijlocul parcului un loc de joaca pentru copii decent, include mici masini care functioneaza cu baterii pentru copii foarte mici, nisip si leagane. Dar indiferent de grupul cu care alegeti sa mergeti in vacanta posibilitatile de distractie sunt diverse.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaBurgas
Scroll to Top