Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaBorovets

Borovets (0)

Borovets, un oras mic cu cladiri grupate impreuna, imprejmuite de paduri de pin, reprezinta cea mai veche statiune de iarna din Bulgaria si este, de asemenea, locul unde se gaseste cel mai inalt varf din Balcani, Muntele Musala. Cele mai multe dintre hotelurile, restaurantele si barurile de aici sunt adunate intre hotelurile uriase Rila si Samokov. Majoritatea partiilor  de schi din Borovets au un grad de dificultate usor moderat, cu partii de marcat, a caror distanta insumata ajunge pana la 58 kilometri. Acestea sunt impartite intre trei domenii: Yastrebets, Markudjik si Sitnyakovo.

 

Intermediari și expertii se indreapta spre Yastrebets, care are o concentratie de partii rosii destul de abrupte la o altitudinde de 2,369 metri, iar schiorii de nivel mediu vor avea ca obiectiv Markudjik care, la fel ca Yastrebets, este de aproximativ 30 de minute distanta de oras cu gondola.  Incepatorii si intermediarii pot  exersa la Sitnyakovo in apropierea bazei statiunii, care detine cea mai mare scoala de schi Borosport. Ca si in alte statiuni din Bulgaria, costul unei vacanta de schi este mai ieftin decat in cele mai multe parti din Europa de Vest. 

 

Borovets are planuri de extindere mari, principalul fiind cunoscut sub numele de Super Borovets, si presupune crearea unui spatiu mai mare care sa atraga cat mai multi turisti. Munca de dezvoltare a inceput deja, telescaunele vechi au fost inlocuite cu scaune quad. Sezonul de schi din Borovets incepe de la mijlocul lunii decembrie la inceputul lunii aprilie, iar zapada cea mai fiabila se poate gasi mai ales in februarie si martie.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaBorovets
Scroll to Top