Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaBanya

Banya (0)

Orasul pitoresc  Banya este amplasat intre Karlovo si Hisaria pe drumul spre Plovdiv. Izvoare minerale si facilitati de spa ale orasului sunt cele mai bune din centrul Bulgariei si sunt cunoscute sub numele de Baile minerale de la Karloo. Facilitatile permit celor cu problem de sanatate  posibilitatea de a trata problem articulare, neurologice si ginecologice. Exista numeroase bai, piscine, si centre de reabilitare, care ofera metode eficiente pentru a imbunatarirea sanatatii. Temperatura apei minerale variaza, in functie de instalatia pe care o alegeti. Gama apelor este intre 35-54 grade Celsius, acestea putand fi gasite in spa-uri, piscine si baile din tot orasul. Există, de asemenea, o  baie de nămol care ofera tratament pentru diverse boli. Clinica complexului de reabilitare si sanatoriu plus plaje mari in aer liber si apa minerala garanteaza relaxarea pe parcursul vacantei.

 

In plus fata de statiunile enorme si piscinele in aer liber, exista un complex sportiv si mai multe hoteluri frumoase si camere de inchiriat pentru cei care doresc sa ramana peste noapte. Exista numeroase site-uri istorice si puncte de interes  in aproapiere,  perfecte pentru excursii de o zi, inclusiv cel mai mare mormant tracic descoperit vreodata din sud-estul Europei, la Starosel. "Palatul", o casa de vara construita de regele Boris al III dupa ce a descoperit un efect de vindecare a apei pentru reumatism lui, se afla pe partea de nord a orasului si ramane locatia cea mai cunoscuta din zona.

 

Descoperiti ceea ce face din Banya zona cea mai buna din punct de vedere balneo din Europa de Est si de ce oamenii vin inapoi in acest  oraș dupa ani de cautare a unui loc care sa le ofere o sanatate mai buna si vindecare prin apa minerala.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaBanya
Scroll to Top