Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaByala

Byala (0)

Situat pe frumoasa coasta a Marii Negre, cu o populație putin peste 2300 de oameni, orasul Byala este o mica asezare traditionala bulgara. Renumita pentru marea sa cristalina albastra si plajele de nisip, dar si pentru industria vinului infloritoare, Byala a inceput sa devina o foarte cautata zona rezidentiala atat pentru straini, cat si pentru localnici deopotriva. La doar 50 kilometri sud de capitala bulgara a marii Varna si la doar 40 kilometri nord de orasul Burgas, vederile sale panoramice sunt locul perfect pentru o vacanta flexibila. Fondata in secolul al III-lea, Byala are o istorie foarte interesanta.

 

Ramasitele cetatii antice se pot in continuare vedea peste stancile albe, de unde si numele Byala, care inseamna alb. Orasul ar fi o locatie interesanta pentru orice antropolog deoarece pe plaja de nisip s-au gasit  mai multe resturi de dinozauri. Economia Byali se bazeaza in mare parte pe turism si agricultura, inclusiv viticultura. Astazi, orasul este prosper datorita dezolvarii masiva a industriei vinului. Pentru cunoscatori, aici este produs renumitul vin Dimyat. Exista mai multe hoteluri, campinguri si plaje. Portul Byala este in prezent in reconstructie si este planificat a deveni un port de iahturi.

 

Plaja Karadere cu dune si zonele umede de apa dulce este situata in apropiere de Byala. Karadere este una dintre ultimele plaje salbatice ramase din Bulgaria. Plaja destul de lunga, in combinatie cu padurea de foioase, temperatura favorabil din apa de mare si puritatea ei ofera conditii optime pentru relaxare si recuperare pe litoralul orasului.

 

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiBulgariaByala
Scroll to Top